Sveiki 2025! Ko gero, geriausi pasiūlymai rinkoje*

Essential Cook's Kitchen: Traditional culinary skills, from breadmaking and dairy to preserving and curing

Specifikacijos:
Autorius: Alison Walker
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 63372228
3068
3199
Pardavėjas: KATARATA 4.6
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
4974
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 24 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 24 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 24 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Sausio 24 d.

149

LP EXPRESS terminale

Sausio 24 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 24 d.

265

Smartpost terminale

Sausio 24 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 24 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pro Baltic
4974 6499
Pardavėjas: KATARATA 4.6

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Essential Cook's Kitchen: Traditional culinary skills, from breadmaking and dairy to preserving and curing

From artisan baking recipes to mouthwatering pickles and preserves, The Essential Cook's Kitchen teaches you everything you need to master the art of traditional home cooking. Full of mouthwatering recipes for tasty, heartwarming fare, this comprehensive guide covers all aspects of the country cook's kitchen, from the simple pleasures of baking bread and cakes, to curing, dairymaking, bottling, potting and preserving. As more people look to relearn the culinary skills that their grandmothers would have known by heart, food writer Alison Walker brings these time-honoured techniques into the present day. Rich with detail, each section guides you through an essential skill of the country kitchen, teaching you about the ingredients, techniques and equipment as well as the recipes needed to make these tantalizing home-produced delicacies. From classics like the Victoria sponge and tempting treats like raspberry ripple parfait to rich and hearty game pies, learn how to craft delicious staples of the country kitchen from scratch. Along with these fully illustrated, easy-to-follow recipes are invaluable tips on technique which will equip you with a wealth of knowledge, as well as handy hints to make sure your cooking turns out just right. Bolster your kitchen repertoire as you learn about: Baking breads and cakes - Fill your kitchen with the warm aromas of sweet and savoury bakes, from cottage loaves and crumpets to spiced carrot cake, as well as delicious tarts and pies. Sweets - Whip up delectable sweets such as Cardamom fudge or dark chocolate truffles, or experiment with barley sugar and candied peels. Dairymaking - Experience the delights of the dairy by learning how to churn your own butter and soft cheese, or make irresistible dishes like baked ricotta cheesecakes and nutmeg and bay leaf ice creams. Preserving - Fill up your larder with a mouthwatering array of jams, jellies and chutneys. From lavender and lemon jelly to pear and pumpkin chutney, there is something to suit all tastes. Bottling and liqueurs - Make the most of seasonal fruits by transforming them into fragrant cordials and liqueurs to cheer the winter table with out of season produce. Curing and potting - Learn the lost arts of curing and smoking meat and fish, as well flavourful recipes for your handmade sausages and pates. The Essential Cook's Kitchen is filled with recipes that stand the test of time and skills and techniques that will make your kitchen complete. With this book, you can while away the hours and days baking, bottling and preserving food and drink that is a pleasure to create and a joy to eat.

Bendra informacija apie: Essential Cook's Kitchen: Traditional culinary skills, from breadmaking and dairy to preserving and curing

Prekės ID: 63372228
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,19 x 0,25 m, 0,3 kg
Leidykla: Jacqui Small
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA
Autorius: Alison Walker
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Essential Cook's Kitchen: Traditional culinary skills, from breadmaking and dairy to preserving and curing
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Essential Cook's Kitchen: Traditional culinary skills, from breadmaking and dairy to preserving and curing

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(876 pirkėjų įvertinimai)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 24 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4974 6499

Geriausi pardavėjo KATARATA pasiūlymai