1

Food: The History of Taste

Specifikacijos:
Autorius: Paul Freedman
Puslapių skaičius: 368
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 59797908
1841
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
2945
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 16 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 16 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 16 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 16 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 16 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 16 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
2945
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Food: The History of Taste

Surveys the history of changing tastes in food and fine dining - what was available for people to eat, and how it was prepared and served - from prehistory to the present day Since earliest times food has encompassed so much more than just what we eat - whole societies can be revealed and analysed by their cusines. In this wide-ranging book, leading historians from Europe and America piece together from a myriad sources the culinary accomplishments of diverse civilizations, past and present, and the pleasures of dining. Ten chapters cover the food and taste of the hunter-gatherers and first farmers of Prehistory; the rich Mediterranean cultures of Ancient Greece and Rome; the development of gastronomy in Imperial China; Medieval Islamic cuisine; European food in the Middle Ages; the decisive changes in food fashions after the Renaissance; the effect of the Industrial Revolution on what people ate; the rise to dominance of French cuisine in the 19th and 20th centuries; the evolution of the restaurant; the contemporary situation where everything from slow to fast food vies for our attention. Throughout, the entertaining story of worldwide food traditions provides the ideal backdrop to today's roaming the globe for great gastronomic experiences.

Bendra informacija apie: Food: The History of Taste

Prekės ID: 59797908
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Thames Hudson Ltd
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Paul Freedman
Puslapių skaičius: 368
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Food: The History of Taste
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.2
(951 pirkėjo įvertinimas)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 3 d.

000
Galimi pristatymo būdai
2945