1

Hello, My Name Is Ice Cream: The Art and Science of the Scoop: A Cookbook

Specifikacijos:
Autorius: Dana Cree
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2017
Prekės ID: 60518833
3010
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
3811
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 17 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 17 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 17 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 17 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 17 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 17 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
3811
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Hello, My Name Is Ice Cream: The Art and Science of the Scoop: A Cookbook

Presents the science of ice cream, examining effective flavor combinations, chemical makeup, and the differences among ice cream makers, and provides over one hundred recipes, including plum caramel, rainbow sherbet, strawberry bubblemallow, and Danish licorice.
"With more than 100 recipes for ice cream flavors and revolutionary mix-ins from a James Beard-nominated pastry chef, Hello, My Name Is Ice Cream explains not only how to make amazing ice cream, but also the science behind the recipes so you can understand ice cream like a pro. Hello, My Name Is Ice Cream is a combination of three books every ice cream lover needs to make delicious blends: it is (1) an approchable, quick-start manual to making your own ice cream, (2) a guide to help you think about how flavors work together, and (3) a dive into the science of ice cream, with explanations of how it forms, how air and sugars affect texture and flavor, and how you can manipulate all of these factors to create the ice cream of your dreams. The recipes begin with the basics--super chocolately chocolate and Tahitian vanilla--then evolve into more adventurous infusions, custards, sherbets, and frozen yogurt styles. And then there are the mix-ins, simple treats elevated by Cree's pastry chef mind, including chocolate chips designed to melt on contact once you bite them and brownie bits that crunch"--
With more than 100 recipes for ice cream flavors and revolutionary mix-ins from a James Beard-nominated pastry chef, Hello, My Name is Ice Cream explains not only how to make amazing ice cream, but also the science behind the recipes so you can understand ice cream like a pro.Hello, My Name is Ice Cream is a combination of three books every ice cream lover needs to make his or her own delicious blends: it is 1) an approchable, quick-start manual to making your own ice cream, 2) a guide to help you think about how flavors work together, and 3) a dive into the science of ice cream with explanations of how it forms, how air and sugars affect texture and flavor, and how you can manipulate all of these factors to create the ice cream of your dreams. The recipes begin with the basics--super chocolately chocolate and Tahitian vanilla--then evolve into more adventurous infusions, custards, sherbets, and frozen yogurt styles. And then there are the mix-ins, simple treats elevated by Cree's pastry chef mind, including chocolate chips designed to melt on contact once  you bite them and brownie bits that crunch.

Bendra informacija apie: Hello, My Name Is Ice Cream: The Art and Science of the Scoop: A Cookbook

Prekės ID: 60518833
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,21 x 0,27 m, 1,01 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Dana Cree
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2017

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Hello, My Name Is Ice Cream: The Art and Science of the Scoop: A Cookbook
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Hello, My Name Is Ice Cream: The Art and Science of the Scoop: A Cookbook

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.2
(959 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 4 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3811

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai