Home Made Cheese: From Simple Butter, Yogurt and Fresh Cheeses to Soft, Hard and Blue Cheeses, an Expert's Guide to Making Successful Cheese at Home

Specifikacijos:
Autorius: Paul Thomas Paul
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 63164863
2304
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Vasario 25 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Vasario 25 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Vasario 25 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Vasario 25 d.

265

Smartpost terminale

Vasario 25 d.

269

Pristatysime į namus

Vasario 25 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Home Made Cheese: From Simple Butter, Yogurt and Fresh Cheeses to Soft, Hard and Blue Cheeses, an Expert's Guide to Making Successful Cheese at Home

Featuring 40 classic cheeses, including mozzarella, Cheddar, Stilton, Gouda, Brie and other popular varieties, this book tells you all you need to know about how to set up a home dairy. It covers the importance of food safety and hygiene; where and how to source milk; an accessible overview of the biochemical processes involved; and essential techniques such as milling, draining, pressing, salting, rind-washing, introducing moulds or yeasts, maturing and storing.With over 475 photographs and a user-friendly troubleshooting section, this volume will enable you to develop the skills required, whatever your previous experience or level of expertise.

Bendra informacija apie: Home Made Cheese: From Simple Butter, Yogurt and Fresh Cheeses to Soft, Hard and Blue Cheeses, an Expert's Guide to Making Successful Cheese at Home

Prekės ID: 63164863
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,23 x 0,28 m, 1,31 kg
Leidykla: Anness Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Paul Thomas Paul
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Home Made Cheese: From Simple Butter, Yogurt and Fresh Cheeses to Soft, Hard and Blue Cheeses, an Expert's Guide to Making Successful Cheese at Home
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Home Made Cheese: From Simple Butter, Yogurt and Fresh Cheeses to Soft, Hard and Blue Cheeses, an Expert's Guide to Making Successful Cheese at Home

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai