1

Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence

Specifikacijos:
Autorius: Institut Paul Bocuse
Puslapių skaičius: 720
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 58678853
10255
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
499 / mėn.
Skolinantis 10255 , sutartį sudarant 36 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 499 , metinė palūkanų norma - 28,20%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,43%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 17964 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 3419
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 15 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 15 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 15 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 15 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 15 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 15 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence

*** The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food. An authoritative, unique reference book, it covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is the essential culinary bible for any serious cook, professional or amateur. The Institut Paul Bocuse is a world-renowned centre of culinary excellence, based in France. Founded by 'Chef of the Century' Paul Bocuse, the school has provided the very best cookery and hospitality education for twenty-five years.

Bendra informacija apie: Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence

Prekės ID: 58678853
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Octopus Publishing Group
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus
Autorius: Institut Paul Bocuse
Puslapių skaičius: 720
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai