Making Vegan Meat: The Plant-Based Food Science Cookbook (Plant-Based Protein, Vegetarian Diet, Vegan Cookbook, Seitan Recipes)

Specifikacijos:
Autorius: Mark Thompson
Puslapių skaičius: 170
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 63565653

Prekė išparduota

Pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje

Susijusios prekės


Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Making Vegan Meat: The Plant-Based Food Science Cookbook (Plant-Based Protein, Vegetarian Diet, Vegan Cookbook, Seitan Recipes)

The Vegan Cookbook That Is Rooted in Food Science "Mark is an absolute wizard he can turn the most unexpected ingredients into vegan meat! You will not be disappointed." Rose Lee, Cheap Lazy Vegan #1 Bestseller in Raw Cooking, Vegan Cooking, and Vegetarian Diets A one-of-a-kind vegan cookbook for those looking to make juicy burgers, sizzling BBQ ribs, Seitan Bacon, and fried chicken, all through the power of fruits and vegetables. For all food lovers and enthusiasts out there. Making Vegan Meat is a staple cookbook for kitchens where home cooks, professional chefs, foodies, vegans, vegetarians, and the vegan-curious can find super vegan meat recipes. Foodie, food scientist, and YouTuber Mark "Sauce Stache" Thompson shows you a multitude of filling vegan dishes to deeply satisfy your tastebuds. Make nutritious and creative recipes in this vegan cookbook. Step out of your comfort zone and have fun with healthier, delicious, plant based protein. From mouth-watering BBQ ribs made from mushrooms to crispy bacon from a daikon radish, you will have your dinner guests exclaiming, "Wait! That's a vegetable?" Read Making Vegan Meat and: Learn to experiment in the kitchen with unexpected ingredients and create your own plant-based vegan meat recipes Gain insight into how to produce different flavors, textures, and aromas Discover exciting ways to use a variety of fruits and vegetables, like mushrooms! If you enjoyed plant-based cookbooks like The Complete Plant-Based Cookbook, Vegan for Everybody, or The Vegan Meat Cookbook, then you'll love Making Vegan Meat.

Bendra informacija apie: Making Vegan Meat: The Plant-Based Food Science Cookbook (Plant-Based Protein, Vegetarian Diet, Vegan Cookbook, Seitan Recipes)

Prekės ID: 63565653
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,3 kg
Leidykla: Mango Media
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Vegetariški
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Mark Thompson
Puslapių skaičius: 170
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Making Vegan Meat: The Plant-Based Food Science Cookbook (Plant-Based Protein, Vegetarian Diet, Vegan Cookbook, Seitan Recipes)
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Making Vegan Meat: The Plant-Based Food Science Cookbook (Plant-Based Protein, Vegetarian Diet, Vegan Cookbook, Seitan Recipes)

Reklama

Geriausi pardavėjo Pigu.lt pasiūlymai