1

Mastering bread: the art and practice of handmade sourdough, yeast bread, and pastry

Specifikacijos:
Autorius: Marc Vetri, Claire Kopp McWilliams
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 68532571
3692
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 26 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 26 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 26 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 26 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 26 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 26 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Mastering bread: the art and practice of handmade sourdough, yeast bread, and pastry

"From a master of the artisan bread movement comes a comprehensive guide to making incredible bread at home, featuring more than 80 delicious recipes"--
From a master of the artisan bread movement comes a comprehensive guide to making incredible bread at home, featuring more than 80 delicious recipes.The Marc Vetri bread program began over a decade ago and has been part of the American movement to reclaim high-quality bread as a cornerstone of our food culture. In Mastering Bread, Vetri and his head baker, Claire Kopp McWilliams, show home cooks how to create simple breads with unique flavors in their own ovens.Included are all the recipes for their best-selling sourdough and yeasted loaves. The process of bread making is broken down into three easy-to-digest chapters: Mix, Shape, and Bake. Another chapter called Eat includes recipes for enjoying your bread in dishes like Bruschetta, Panzanella, Strata, and Ribollita. There's even a bonus chapter revealing the secrets of Vetri's coveted Panettone. This book shares everything that Vetri and McWilliams have learned over the years about the art and science of making incredible bread. They explain how to use fresh milled flour as well as local and regional wheat varieties with easy instructions for adapting bread recipes for success with whatever flour is available in your market. Included throughout are bios and interviews with grain and bread producers from around the nation.Mastering Bread is a master class from an award-winning chef who makes world-class artisan bread easy to bake for both home cooks and professionals alike.

Bendra informacija apie: Mastering bread: the art and practice of handmade sourdough, yeast bread, and pastry

Prekės ID: 68532571
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,22 x 0,24 m, 0,57 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Miltiniai patiekalai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Marc Vetri, Claire Kopp McWilliams
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Mastering bread: the art and practice of handmade sourdough, yeast bread, and pastry
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių