Mastering the Art of Soviet Cooking

Specifikacijos:
Autorius: Anya von Bremzen
Puslapių skaičius: 448
Leidimo metai: 2014
Prekės ID: 66982171
1836
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Vasario 19 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Vasario 19 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Vasario 19 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Vasario 19 d.

265

Smartpost terminale

Vasario 19 d.

269

Pristatysime į namus

Vasario 19 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Mastering the Art of Soviet Cooking

Born in a surreal Moscow communal apartment where eighteen families shared one kitchen, Anya von Bremzen grew up singing odes to Lenin, black-marketeering Juicy Fruit gum at school, and longing for a taste of the mythical West. It was a life by turns absurd, drab, naively joyous, melancholy and, finally, intolerable. In 1974, when Anya was ten, she and her mother fled to the USA, with no winter coats and no right of return. These days, Anya is the doyenne of high-end food writing. And yet, the flavour of Soviet kolbasa, like Proust's madeleine, transports her back to that vanished Atlantis known as the USSR . In this sweeping, tragicomic memoir, Anya recreates seven decades of the Soviet experience through cooking and food, and reconstructs a moving family history spanning three generations. Her narrative is embedded in a larger historical epic: Lenin's bloody grain requisitioning, World War II starvation, Stalin's table manners, Khrushchev's kitchen debates, Gorbachev's disastrous anti-alcohol policies and the ultimate collapse of the USSR. And all of this is bound together by Anya's sardonic wit, passionate nostalgia and piercing observations. Mastering the Art of Soviet Cooking is a book that stirs the soul as well as the senses.

Bendra informacija apie: Mastering the Art of Soviet Cooking

Prekės ID: 66982171
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,13 x 0,2 m, 0,3 kg
Leidykla: Transworld Publishers Ltd
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Anya von Bremzen
Puslapių skaičius: 448
Leidimo metai: 2014

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Mastering the Art of Soviet Cooking
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Mastering the Art of Soviet Cooking

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai