Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans

Specifikacijos:
Autorius: Kirsten K. Shockey
Puslapių skaičius: 396
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 58607373
3425
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gruodžio 4 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gruodžio 4 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gruodžio 4 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gruodžio 4 d.

265

Smartpost terminale

Gruodžio 4 d.

269

Pristatysime į namus

Gruodžio 4 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans

Two best-selling fermentation authors present this in-depth handbook in which they explore a whole new realm of probiotic superfoods, expanding the fermenting possibilities for the home kitchen through more than 50 recipes. Original.
Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey explore a whole new realm of probiotic superfoods with Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments. This in-depth handbook offers accessible, step-by-step techniques for fermenting beans and grains in the home kitchen. The Shockeys expand beyond the basic components of traditionally Asian protein-rich ferments to include not only soybeans and wheat, but also chickpeas, black-eyed peas, lentils, barley, sorghum, millet, quinoa, and oats. Their ferments feature creative combinations such as ancient grains tempeh, hazelnut–cocoa nib tempeh, millet koji, sea island red pea miso, and heirloom cranberry bean miso. Once the ferments are mastered, there are more than 50 additional recipes for using them in condiments, dishes, and desserts including natto polenta, Thai marinated tempeh, and chocolate miso babka. For enthusiasts enthralled by the flavor possibilities and the health benefits of fermenting, this book opens up a new world of possibilities.
Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.

Bendra informacija apie: Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans

Prekės ID: 58607373
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,35 x 0,25 x 0,1 m, 0,5 kg
Leidykla: Storey Publishing LLC
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Pagrindinis patiekalas
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: Kirsten K. Shockey
Puslapių skaičius: 396
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių