Provincetown Seafood Cookbook

Specifikacijos:
Autorius: Anthony Bourdain
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 63726213
4699
Pardavėjas: KATARATA 4.6
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 17 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 17 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Gegužės 17 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 18 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 18 d.

199

LP EXPRESS terminale

Gegužės 18 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 20 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 20 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 21 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 21 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: KATARATA 4.6
  • 81% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Provincetown Seafood Cookbook

A delightful collection of classic recipes, folk history, and original drawings by Cape Cod's most-admired chef. With a new Introduction by Anthony Bourdain"It's a true classic, one of the most influential of my life." --Anthony Bourdain, from the new introduction"Provincetown ... is the seafood capital of the universe, the fishiest town in the world. Cities like Gloucester, Boston, New Bedford, and San Diego may have bigger fleets, but they just feed the canneries. Provincetown supplies fresh fish for the tables of gourmets everywhere." --Howard MitchamProvincetown's best-known and most-admired chef combines delectable recipes and delightful folklore to serve up a classic in seafood cookbooks. Read about the famous (and infamous!) Provincetown fishing fleet, the adventures of the fish and shellfish that roam Cape Cod waters, and the people of Provincetown--like John J. Glaspie, Lord Protector of the Quahaugs. Then treat yourself to Cape Cod Gumbo, Provincetown Paella, Portuguese Clam Chowder, Lobster Fra Diavolo, Zarzuela, and dozens of other Portuguese, Creole, and Cape Cod favorites. A list of fresh and frozen seafood substitutes for use anywhere in the country is a unique feature of this lively book. You'll learn the right way to eat broiled crab and the safe way to open oysters. You'll even learn how to cook a sea serpent!

Bendra informacija apie: Provincetown Seafood Cookbook

Prekės ID: 63726213
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,16 x 0,23 m, 0,37 kg
Leidykla: Seven Stories Press,U.S.
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA
Autorius: Anthony Bourdain
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Provincetown Seafood Cookbook
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių