1

Red Hot Sauce Book: More Than 100 Recipes for Seriously Spicy Home-Made Condiments from Salsa to Sriracha

Specifikacijos:
Autorius: Dan May
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 59196118
1341
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 18 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 18 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 18 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 18 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 18 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 18 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Red Hot Sauce Book: More Than 100 Recipes for Seriously Spicy Home-Made Condiments from Salsa to Sriracha

100 recipes for fiery sauces, marinades and rubs, showcasing the world's most flavoursome chillies. Arranged by geographical region, from Africa and the Mediterranean, to India, to Southeast Asia, this book is jam-packed with thrilling flavours. This book has something for everyone, with offerings from all around the globe spanning from mild to super spicy. Each recipe is easy to make, very versatile and always comes with a serving suggestion. For example, the African Chermoula is delicious with sardines and mackerel served with roasted veg; The Ultimate Peri-Peri Marinade pairs excellently with chicken and shrimp; the eye-wateringly hot Ethiopian Berbere Paste adds depth and pizzazz to casseroles as well as making an unusual and memorable dip; and the Mediterranean Za'atar Spice Blend is a wonderful addition to hummus or a fresh salad. As well as plenty of short, simple recipes for sauces and marinades, there are bigger recipes for truly impressive and authentic dishes, such as Moroccan tagines, Indian curries and Mexican classics. Find the perfect Guacamole recipe, a Super-Speedy Patatas Bravas Sauce or a Crab, Lime and Scotch Bonnet Sauce. With detailed, authentic information on each region and chilli, this book is perfect for anyone wanting to inject some spice into their kitchen.

Bendra informacija apie: Red Hot Sauce Book: More Than 100 Recipes for Seriously Spicy Home-Made Condiments from Salsa to Sriracha

Prekės ID: 59196118
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,17 x 0,21 m, 0,57 kg
Leidykla: Ryland, Peters Small Ltd
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Dan May
Puslapių skaičius: 160
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Red Hot Sauce Book: More Than 100 Recipes for Seriously Spicy Home-Made Condiments from Salsa to Sriracha
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Red Hot Sauce Book: More Than 100 Recipes for Seriously Spicy Home-Made Condiments from Salsa to Sriracha

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai