PIRKtynės grįžo! Pažiūrėk pasiūlymus iki -40%*! 
1

Rhubarbaria: Recipes for Rhubarb

Specifikacijos:
Autorius: Mary Prior
Puslapių skaičius: 128
Leidimo metai: 2009
Prekės ID: 77651719
2034
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 6 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 6 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 6 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 6 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 6 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 6 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Rhubarbaria: Recipes for Rhubarb

A further volume in the "English Kitchen" series. Mary Prior has compiled an anthology of recipes ancient and modern that highlight rhubarb which first came to us as a medicine but which has successfully naturalized as an especial British favorite. Drawing on the cuisines of England, Scotland, the Highlands and Islands, Scandinavia and other parts of northern Europe, she provides a rhubarbic dish for every occasion.From its home in the northern climes of Asia - Mongolia, Siberia and the foothills of the Himalayas - rhubarb came first to Europe in classical times as a dried root with medicinal qualities. Thus was it was initially proposed to a British public. 'It purifieth the bloud and makes yong wenches look faire and cherry-like,' says Gerard in his Herbal in 1597. It wasn't until the 17th century that the fruit or vegetable was introduced to English tables. Mary Prior has undertaken an extensive search through earlier literature and presents here a commentated repertoire of every sort of rhubarb recipe. Whether with meat or fish, vegetables, as a pudding in its own right, as a jam or in chutney: all sorts of bright ideas are here explained. Given that it is one of the few plants that every gardener can manage to harvest - slug proof, drought proof, flood proof, the lot - that delectable tartness and fresh, roseate pink can ornament the tables of rich man and poor.

Bendra informacija apie: Rhubarbaria: Recipes for Rhubarb

Prekės ID: 77651719
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Leidykla: Prospect Books
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Nenurodyta
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Mary Prior
Puslapių skaičius: 128
Leidimo metai: 2009

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Rhubarbaria: Recipes for Rhubarb
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Rhubarbaria: Recipes for Rhubarb

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai