1

Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

Specifikacijos:
Autorius: Eric Pallant
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 63668838
3114
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
5148
-
5199
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 22 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 22 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 22 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 22 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 22 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 22 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pro Baltic
5148 6717
KATARATA
5199
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

"An exploration of the history of sourdough, accompanied by a selection from the author's own favorite recipes"--
Sourdough bread fueled the labor that built the Egyptian pyramids. The Roman Empire distributed free sourdough loaves to its citizens to maintain political stability. More recently, amidst the Covid-19 pandemic, sourdough bread baking became a global phenomenon as people contended with being confined to their homes and sought distractions from their fear, uncertainty, and grief. In Sourdough Culture, environmental science professor Eric Pallant shows how throughout history, sourdough bread baking has always been about survival. Sourdough Culture presents the history and rudimentary science of sourdough bread baking from its discovery more than six thousand years ago to its still-recent displacement by the innovation of dough-mixing machines and fast-acting yeast. Pallant traces the tradition of sourdough across continents, from its origins in the Middle East’s Fertile Crescent to Europe and then around the world. Pallant also explains how sourdough fed some of history’s most significant figures, such as Plato, Pliny the Elder, Louis Pasteur, Marie Antoinette, Martin Luther, and Antonie van Leeuwenhoek, and introduces the lesser-known&;but equally important&;individuals who relied on sourdough bread for sustenance: ancient Roman bakers, medieval housewives, Gold Rush miners, and the many, many others who have produced daily sourdough bread in anonymity. Each chapter of Sourdough Culture is accompanied by a selection from Pallant’s own favorite recipes, which span millennia and traverse continents, and highlight an array of approaches, traditions, and methods to sourdough bread baking. Sourdough Culture is a rich, informative, engaging read, especially for bakers&;whether skilled or just beginners. More importantly, it tells the important and dynamic story of the bread that has fed the world.

Bendra informacija apie: Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

Prekės ID: 63668838
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,15 x 0,23 m, 0,3 kg
Leidykla: Surrey Books,U.S.
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Miltiniai patiekalai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: Eric Pallant
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(960 pirkėjų įvertinimų)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 10 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5148 6717
Pardavėjas: KATARATA 4.6
(2192 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 10 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5199

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai