1

Vegetable Revelations: Inspiration for Produce-Forward Cooking

Specifikacijos:
Autorius: Steven Satterfield
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 70667381
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 762 x 9 mėn.
5824
5824
762 / mėn.
Skolinantis 5824 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 762 , metinė palūkanų norma - 21,60%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 48,99%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 6858 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 1942
Be pabrangimo
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
6296
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 24 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 24 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 24 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 24 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 24 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 24 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
6296
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Vegetable Revelations: Inspiration for Produce-Forward Cooking

Offering flavor-packed recipes celebrating the delicious diversity available to us, the James Beard Foundation Award-winning chef turns his attention to vegetables, exploring how texture affects the eating experience, how globally inspired ingredients can make vegetables more compelling and how every part of a plant is the key to creative cooking. 50,000 first printing. Illustrations.
Discover innovative, adaptable, and delicious ways to serve a wide range of vegetables with this inspired cookbook featuring over 150 recipes from Steven Satterfield, the James Beard Foundation Award-winning chef and author of Root to Leaf.In the last decade, vegetables have taken a prominent place on the plate. At his hugely successful Atlanta restaurant, Miller Union, Steven Satterfield is constantly searching for new ways to serve the vast variety offered each season. When it comes to cooking meats and seafood, there are specific guidelines for texture and doneness. But each vegetable has inherent properties that can be enhanced or manipulated in infinite ways, offering numerous opportunities to innovate. In Vegetable Revelations, Satterfield explores how texture affects the eating experience, how globally inspired ingredients can make vegetables more compelling, and how valuing every part of a plant is the key to creative cooking. Best of all, he provides flavor-packed recipes that celebrate the delicious diversity available to us, arranged by botanical families and culinary categories, including Roots, Leaves, Stalks, Brassicas (broccoli, brussels sprouts, cauliflower), Legumes, Cucurbits (cucumbers, zucchini, watermelon, squash), Nightshades (eggplant, tomatoes, bell peppers, potatoes), and Mushrooms. Experience vegetables in a whole new way in bold dishes such as Grilled Hakurei Turnips with Miso Vinaigrette, Luck and Money Dolmas, Asparagus Bottom Soup, Romanesco Campanelle with White Bolognese, Warm Field Peas with Tangy Pepper Sauce, Yukon Gold Tartiflette, Honeydew Aquavit Slushies, Miso-Pickled ShiitakesBut veggies aren’t just for lunch and dinner—here are recipes for breakfast, desserts, beverages, and snacks. Satterfield even includes a section on textural toppings and flavor-forward sauces, spice blends, and condiments that can be mixed and matched to enhance any simply prepared vegetable. While vegetarians and vegans will love these recipes, there are some fabulous dishes that include meat, poultry, and seafood as well.Illustrated with sumptuous photos throughout, Vegetable Revelations will broaden your kitchen know-how, open new doors for exploration and adventure, and give you fresh and flavorful ideas for great meals that omnivores, vegetarians and vegans will love.

Bendra informacija apie: Vegetable Revelations: Inspiration for Produce-Forward Cooking

Prekės ID: 70667381
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,45 kg
Leidykla: Harper Wave
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Steven Satterfield
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Vegetable Revelations: Inspiration for Produce-Forward Cooking
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Vegetable Revelations: Inspiration for Produce-Forward Cooking

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.2
(979 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 10 d.

000
Galimi pristatymo būdai
6296

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai