1

Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality

Specifikacijos:
Autorius: C. Michael Hall, Gossling Stefan
Puslapių skaičius: 302
Leidimo metai: 2017
Prekės ID: 63736058
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 501 x 36 mėn.
10299
10299
501 / mėn.
Skolinantis 10299 , sutartį sudarant 36 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 501 , metinė palūkanų norma - 28,20%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,40%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 18036 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 3433
Be pabrangimo
Pardavėjas: KATARATA 4.6
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 18 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 18 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 18 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Kovo 18 d.

149

LP EXPRESS terminale

Kovo 18 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 18 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 18 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 18 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: KATARATA 4.6

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality

There is increasing public and academic interest in local and sustainable foods and food tourism. These interests have been reflected in such diverse elements as the growth of farmers markets, green restaurants, food miles, crabon and sustainability labelling, concerns over food supply and security, Slow Food, Fair Trade, and a desire to buy and 'eat locally'. Food related hospitality and tourism is integral to this process because of the way in which it simultaneously acts to globalise and localise food consumption and create new foodways and commodity chains. This book therefore aims to provide an integrated understanding of the contemporary interest in food and food tourism through the use of an international collection of illustrative case study chapters as well as the provision of a novel integrative framework for the book, a sustainable culinary system. This is the first volume to examine the concept of sustainable culinary systems, particularly with specific reference to tourism and hospitality. Divided into two parts, firstly the notion of the local is explored, reflecting the increased interest in the championing of local food production and consumption. Secondly treatment of sustainability in food and food tourism and hospitality in settings that reach beyond the local in a business and socio-economic sense is reviewed. The book therefore, reflects much of the contemporary public interest in the conscious or ethical consumption and production food, as well as revealing the inherent tensions between local and broader goals in both defining and achieving sustainable culinary systems and the environmental, social and economic implications of food production and consumption. This book provides the reader with an integrated approach to understanding the subject of how culinary systems may be made more sustainable and will be valuable reading to all those interested in sustainable food and food tourism.

Bendra informacija apie: Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality

Prekės ID: 63736058
Kategorija: Ekonomikos knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,16 x 0,23 m, 0,45 kg
Leidykla: Taylor & Francis Ltd
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA
Autorius: C. Michael Hall, Gossling Stefan
Puslapių skaičius: 302
Leidimo metai: 2017

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality

Reklama

Geriausi pardavėjo KATARATA pasiūlymai