Dinner in Rome: A History of the World in One Meal

Specifikacijos:
Autorius: Andreas Viestad
Puslapių skaičius: 232
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 75353177
1764
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Rugsėjo 17 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Rugsėjo 17 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Rugsėjo 17 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Rugsėjo 18 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Rugsėjo 18 d.

199

LP EXPRESS terminale

Rugsėjo 18 d.

219

Pristatysime į namus

Rugsėjo 18 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Rugsėjo 19 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Rugsėjo 19 d.

265

Smartpost terminale

Rugsėjo 19 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Dinner in Rome: A History of the World in One Meal

With a celebrated food writer as host, a delectable history of Roman cuisine and the world—served one dish at a time. Now in paperback.   “There is more history in a bowl of pasta than in the Colosseum,” writes Andreas Viestad in Dinner in Rome. From the table of a classic Roman restaurant, Viestad takes us on a fascinating culinary exploration of the Eternal City and global civilization. Food, he argues, is history’s secret driving force. Viestad finds deeper meanings in his meal: He uses the bread that begins his dinner to trace the origins of wheat and its role in Rome’s rise as well as its downfall. With his fried artichoke antipasto, he explains olive oil’s part in the religious conflict of sixteenth-century Europe. And, from his sorbet dessert, he recounts how lemons featured in the history of the Mafia in the nineteenth century and how the hunger for sugar fueled the slave trade. Viestad’s dinner may be local, but his story is universal. His “culinary archaeology” is an entertaining, flavorful journey across the dinner table and time. Readers will never look at spaghetti carbonara the same way again.

Bendra informacija apie: Dinner in Rome: A History of the World in One Meal

Prekės ID: 75353177
Kategorija: Istorinės knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,13 x 0,2 m, 0,3 kg
Leidykla: Reaktion Books
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Istorinės
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Andreas Viestad
Puslapių skaičius: 232
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Dinner in Rome: A History of the World in One Meal
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių