1

Feasts and Fasts: A History of Food in India

Specifikacijos:
Autorius: Colleen Taylor Sen
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2014
Prekės ID: 63389038
4405
Pardavėjas: EasyShop 4.2
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
5999
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 11 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 11 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 11 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Balandžio 11 d.

149

LP EXPRESS terminale

Balandžio 11 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 11 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 11 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 11 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
KATARATA
5999
Pardavėjas: EasyShop 4.2

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Feasts and Fasts: A History of Food in India

From dal to samosas, paneer to vindaloo, dosa to naan, Indian food is diverse and wide-ranging?unsurprising when you consider India’s incredible range of climates, languages, religions, tribes, and customs. Its cuisine differs from north to south, yet what is it that makes Indian food recognizably Indian, and how did it get that way? To answer those questions, Colleen Taylor Sen examines the diet of the Indian subcontinent for thousands of years, describing the country’s cuisine in the context of its religious, moral, social, and philosophical development. Exploring the ancient indigenous plants such as lentils, eggplants, and peppers that are central to the Indian diet, Sen depicts the country’s agricultural bounty and the fascination it has long held for foreign visitors. She illuminates how India’s place at the center of a vast network of land and sea trade routes led it to become a conduit for plants, dishes, and cooking techniques to and from the rest of the world. She shows the influence of the British and Portuguese during the colonial period, and she addresses India’s dietary prescriptions and proscriptions, the origins of vegetarianism, its culinary borrowings and innovations, and the links between diet, health, and medicine. She also offers a taste of Indian cooking itself?especially its use of spices, from chili pepper, cardamom, and cumin to turmeric, ginger, and coriander?and outlines how the country’s cuisine varies throughout its many regions. Lavishly illustrated with one hundred images, Feasts and Fasts is a mouthwatering tour of Indian food full of fascinating anecdotes and delicious recipes that will have readers devouring its pages.

Bendra informacija apie: Feasts and Fasts: A History of Food in India

Prekės ID: 63389038
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,16 x 0,23 m, 0,97 kg
Leidykla: Reaktion Books
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Sociologija
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Lietuva
Pardavėjas: KATARATA, Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Colleen Taylor Sen
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2014

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Feasts and Fasts: A History of Food in India
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Feasts and Fasts: A History of Food in India

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: KATARATA 4.6
(2206 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 15 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5999

Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai