Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking

Specifikacijos:
Autorius: Joseph J. Provost, Keri L. Colabroy, Brenda S. Kelly, Mark A. Wallert
Puslapių skaičius: 544
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 73873316
15210
19052
-20%
Pardavėjas: Minced 4.3
Į krepšelį
742 / mėn.
Skolinantis 15210 , sutartį sudarant 36 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 742 , metinė palūkanų norma - 41,12%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 000 , sutarties sudarymo mokestis - 000 , BVKKMN - 49,77%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 26712 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 5070
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 25 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 25 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 25 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 26 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 26 d.

199

LP EXPRESS terminale

Liepos 26 d.

219

Pristatysime į namus

Liepos 26 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 29 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Liepos 29 d.

265

Smartpost terminale

Liepos 29 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Minced 4.3

Prekės aprašymas: Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking

The Science of Cooking The first textbook that teaches biology and chemistry through the enjoyable and rewarding means of cooking The Science of Cooking is a textbook designed for nonscience majors or liberal studies science courses, that covers a range of scientific principles of food, cooking, and the science of taste and smell. It is accompanied by a companion website for students and adopting faculty. It details over 30 guided inquiry activities covering science basics and food-focused topics, and also includes a series of laboratory experiments that can be conducted in a traditional laboratory format, experiments that can be conducted in a large class format, and take-home experiments that can be completed with minimal equipment at the student's home. Examples of these engaging and applicable experiments include fermentation, cheese and ice cream making, baking the best cookies, how to brown food faster, and analyzing food components. They are especially useful as a tool for teaching hypothesis design and the scientific process. The early chapters of the text serve as an introduction to necessary biology and chemistry fundamentals, such as molecular structure, chemical bonding, and cell theory, while food-based chapters cover: Dairy products (milk, ice cream, foams, and cheeses) Fruits and vegetables Meat and fish Bread Spices and herbs Beer and wine Chocolate and candies The Science of Cooking presents chemistry and biology concepts in an easy-to-understand way that demystifies many basic scientific principles. For those interested in learning more science behind cooking, this book delves into curious scientific applications and topics. This unique approach offers an excellent way for chemistry, biology, or biochemistry departments to bring new students of all levels and majors into their classrooms.

Bendra informacija apie: Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking

Prekės ID: 73873316
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: John Wiley & Sons Inc
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Sociologija
Pardavėjas: Minced
Autorius: Joseph J. Provost, Keri L. Colabroy, Brenda S. Kelly, Mark A. Wallert
Puslapių skaičius: 544
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių