Wine Production and Quality 2nd edition

Specifikacijos:
Autorius: Keith Grainger, Hazel Tattersall
Puslapių skaičius: 328
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 78357113
19564
24277
-19%
Pardavėjas: Minced 4.3
Į krepšelį
954 / mėn.
Skolinantis 19564 , sutartį sudarant 36 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 954 , metinė palūkanų norma - 41,12%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 000 , sutarties sudarymo mokestis - 000 , BVKKMN - 49,77%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 34344 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 6522
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 22 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 22 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Gegužės 22 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 23 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 23 d.

199

LP EXPRESS terminale

Gegužės 23 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 23 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 23 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 24 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 24 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Minced 4.3

Prekės aprašymas: Wine Production and Quality 2nd edition

Since the publication of Wine Production: Vine to Bottle (2005) and Wine Quality: Tasting and Selection (2009), there has been a great deal of change in the wine industry, and the perceptions of critics and expectations of consumers have shifted.Wine Production and Quality, Second Edition brings together its two predecessors in one updated and considerably expanded volume.This comprehensive guide explores the techniques of wine production in the vineyard and winery, and considers their impact upon the taste, style and quality of wine in the bottle. Part 1 of the book provides a structured yet easily readable understanding of wine production, from vine to bottle. The impact of natural factors, including climate and soil, is considered, together with the decisions made and work undertaken in the vineyard and winery.  Part 2 looks at quality in wines: the concepts and techniques of tasting are detailed, along with the challenges in recognising and assessing quality. Also discussed are the steps producers may take, and the limitations they may face, in creating quality wines.The book will prove valuable to beverage industry professionals, wine trade students, wine merchants, sommeliers, restaurateurs , and wine lovers as well as those entering (or thinking of entering) the highly competitive world of wine production. About the authorsKeith Grainger is a wine writer, educator and winemaker.  His book  Wine Quality – Tasting and Selection won the Gourmand Award for Best Wine Education Book in the World 1995 -2014.Hazel Tattersall is an experienced wine educator and consultant. She presents wine courses, seminars and tastings to wine trade professionals, societies  and consumer groups. Also Available from WileySweet, Reinforced and Fortified Wines: Grape Biochemistry, Technology and VinificationEdited by Fabio Mencarelli and Pietro Tonutti ISBN: 978-0-470-67224-2

Bendra informacija apie: Wine Production and Quality 2nd edition

Prekės ID: 78357113
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: John Wiley and Sons Ltd
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Sociologija
Pardavėjas: Minced
Autorius: Keith Grainger, Hazel Tattersall
Puslapių skaičius: 328
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Wine Production and Quality 2nd edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių