Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

Specifikacijos:
Autorius: Michael Ruhlman
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2009
Prekės ID: 90875625
2799
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Vasario 12 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Vasario 12 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Vasario 12 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Vasario 12 d.

265

Smartpost terminale

Vasario 12 d.

269

Pristatysime į namus

Vasario 12 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

Documents the author's experience in the United States' most influential cooking school, from the first classroom to the final kitchen, the American Bounty Restaurant. Original. 35,000 first printing.
"Well reported and heartfelt, Ruhlman communicates the passion that draws the acolyte to this precise and frantic profession."—The New York Times Book ReviewJust over a decade ago, journalist Michael Ruhlman donned a chef’s jacket and houndstooth-check pants to join the students at the Culinary Institute of America, the country’s oldest and most influential cooking school. But The Making of a Chef is not just about holding a knife or slicing an onion; it’s also about the nature and spirit of being a professional cook and the people who enter the profession. As Ruhlman—now an expert on the fundamentals of cooking—recounts his growing mastery of the skills of his adopted profession, he propels himself and his readers through a score of kitchens and classrooms in search of the elusive, unnameable elements of great food. Incisively reported, with an insider’s passion and attention to detail, The Making of a Chef remains the most vivid and compelling memoir of a professional culinary education on record.

Bendra informacija apie: Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

Prekės ID: 90875625
Kategorija: Biografijos, autobiografijos, memuarai
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,14 x 0,21 m, 0,3 kg
Leidykla: St Martin's Press
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Michael Ruhlman
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2009

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai