Practical Cookery for the Level 2 Professional Cookery Diploma, 3rd edition

Specifikacijos:
Autorius: David Foskett, Gary Farrelly, Ketharanathan Vasanthan, Neil Rippington, Ben Christopherson, Patricia Paskins, Steve Thorpe
Puslapių skaičius: 624
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 77249564
5315
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
696 / mėn.
Skolinantis 5315 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 696 , metinė palūkanų norma - 41,12%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 000 , sutarties sudarymo mokestis - 000 , BVKKMN - 49,77%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 6264 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 1773
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 30 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 30 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 30 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 31 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 31 d.

199

LP EXPRESS terminale

Liepos 31 d.

219

Pristatysime į namus

Liepos 31 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Rugpjūčio 1 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Rugpjūčio 1 d.

265

Smartpost terminale

Rugpjūčio 1 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Practical Cookery for the Level 2 Professional Cookery Diploma, 3rd edition

Master culinary skills and prepare for assessment with the book which professional chefs have relied on for over 50 years to match the qualification and support their training and careers. With 460 recipes covering both classic dishes and the latest methods used in real, Michelin-starred kitchens, this book is structured exactly around the units and requirements of the Level 2 Professional Cookery Diploma (VRQ) to make perfecting culinary techniques, meeting the qualification requirements and preparing for assessments easier than ever before. - Break down key techniques with 50 step-by-step photo sequences - Hone your presentation skills with photos of each recipe - Test your understanding with questions at the end of each unit - Prepare for assignments, written tests and synoptic assessments with the new assessment section - Access professional demonstration videos with links throughout the book

Bendra informacija apie: Practical Cookery for the Level 2 Professional Cookery Diploma, 3rd edition

Prekės ID: 77249564
Kategorija: Knygos paaugliams ir jaunimui
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Leidykla: Hodder Education
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Knygos paaugliams ir jaunimui
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: David Foskett, Gary Farrelly, Ketharanathan Vasanthan, Neil Rippington, Ben Christopherson, Patricia Paskins, Steve Thorpe
Puslapių skaičius: 624
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Practical Cookery for the Level 2 Professional Cookery Diploma, 3rd edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių