Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking

Specifikacijos:
Autorius: Michael Booth
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2010
Prekės ID: 60611808
3118
4542
-31%
Pardavėjas: Minced 4.2
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Birželio 7 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Birželio 7 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Birželio 7 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Birželio 8 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Birželio 8 d.

199

LP EXPRESS terminale

Birželio 8 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Birželio 10 d.

249

Pristatysime į namus

Birželio 10 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Birželio 11 d.

149

Smartpost terminale

Birželio 11 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Minced 4.2

Prekės aprašymas: Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking

'His account of their "foodie family road trip" establishes Booth as the next Bill Bryson.' New York Times Japan is the pre-eminent food nation on earth. The creativity of the Japanese, their dedication and ingenuity, not to mention courage in the face of dishes such as cod sperm and octopus ice cream, is only now beginning to be fully appreciated in the sushi-saturated West, as are the remarkable health benefits of the traditional Japanese diet. Food and travel writer Michael Booth sets of to take the culinary pulse of contemporary Japan and he and his young family travel the length of the country - from bear-infested, beer-loving Hokkaido to snake-infested, seaweed-loving Okinawa. What do the Japanese know about food? Perhaps more than anyone else on earth, judging by this fascinating and funny journey through an extraordinary food-obsessed country. Winner of the Guild of Food Writers Kate Whiteman Award for the best book on food and travel.

Bendra informacija apie: Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking

Prekės ID: 60611808
Kategorija: Kelionių vadovai, aprašymai
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,4 x 0,3 x 0,1 m, 0,65 kg
Leidykla: Vintage Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Šalis: Japonija
Tipas: Kelionių vadovai, aprašymai
Knyga su ištrauka: Taip
Pardavėjas: Minced
Autorius: Michael Booth
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2010

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių