Asada: The Art of Mexican-Style Grilling

Specifikacijos:
Autorius: Bricia Lopez, Javier Cabral
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 71035796
4330
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Birželio 27 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Birželio 27 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Birželio 27 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Birželio 28 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Birželio 28 d.

199

LP EXPRESS terminale

Birželio 28 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Birželio 28 d.

249

Pristatysime į namus

Birželio 28 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 1 d.

149

Smartpost terminale

Liepos 1 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Asada: The Art of Mexican-Style Grilling

Oaxaca authors Bricia Lopez and Javier Cabral are back with the first major cookbook about how to create asada—Mexican-style grilled meat—at home In millions of backyards across Southern California, an asada means a gathering of family, friends, great music, cold drinks, good times, and community—all centered around the primal allure of juicy, smoky grilled meat with flavors and spices traditional to Mexico. The smell of asada is a cloud of joy that lingers in the streets of Los Angeles. With Asada: The Art of Mexican-Style Grilling, Mexican food authorities and the authors of Oaxaca, Bricia Lopez and Javier Cabral, are back with more than 100 recipes that show you how to prepare the right dishes and drinks for your next carne asada gathering. Asada will both guide you in crafting mouthwatering food and inspire the right laidback atmosphere. Everyone says they love a spicy margarita and asada tacos, but very few understand the culture that informs these flavors. Divided into the eight crucial elements of any carne asada: botanas (appetizers), carnes (meats), mariscos (seafood), side dishes and vegetables, salsas, aguas frescas, cocktails, and dessert, Asada walks you through every step. From Lopez’s secret “michelada marinade” to game-changing salsas that will elevate any grilled meat, this cookbook is the ultimate guide to making and beginning to understand the magic of asada.

Bendra informacija apie: Asada: The Art of Mexican-Style Grilling

Prekės ID: 71035796
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,3 kg
Leidykla: Abrams
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Bricia Lopez, Javier Cabral
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Asada: The Art of Mexican-Style Grilling
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių