Butcher and Beast: Mastering the Art of Meat

Specifikacijos:
Autorius: Angie Mar
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 75136267
4735
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Birželio 25 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Birželio 25 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Birželio 25 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Birželio 26 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Birželio 26 d.

199

LP EXPRESS terminale

Birželio 26 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Birželio 26 d.

249

Pristatysime į namus

Birželio 26 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Birželio 27 d.

149

Smartpost terminale

Birželio 27 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Butcher and Beast: Mastering the Art of Meat

The food and fashion icon behind the acclaimed Beatrice Inn, in this debut cookbook, shows home cooks how to prepare every kind of meat imaginable through year-round recipes that showcase her culinary talents. Illustrations.
NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEWThe Beatrice Inn&;s presence in New York City spans close to a century, and its history is ever changing, from one of New York&;s first speakeasies, frequented by Fitzgerald and Hemingway, to a beloved neighborhood Italian restaurant to one of the city&;s most notorious night clubs. Angie Mar purchased the Beatrice Inn in 2016 and led the storied landmark into its next chapter. Mar transformed the space and the menu into a stunning subterranean den where guests are meant to throw caution to the wind and engage in their most primal of senses. Pete Wells, in his rave two-star New York Times review, summed it up best: &;It is a place to go when you want to celebrate your life as an animal.&; Now, in Mar&;s debut cookbook, the Beatrice Inn experience will resonate with readers no matter where they live.Butcher and Beast invites readers into this glamorous, gutsy, and forever-nocturnal world. Mar&;s unconventional approach to flavor profiles are captured in over 80 recipes, including Milk-Braised Pork Shoulder, Duck and Foie Gras Pie, Venison Cassoulet, and Bone Marrow&;Bourbon Crème Brûlée. Throughout are also essays on Mar&;s controversial and cutting-edge dry-aging techniques, her adoration of Champagne, the reality of what it takes to lead in the New York City restaurant scene, and the love and loyalty of her tight-knit family. Visually arresting photography shot entirely on Polaroid film captures the elegant and ever-opulent world of the Beatrice Inn.Praise for Butcher and Beast&;This alluring collection of recipes from an exciting Manhattan chef will leave meat eaters salivating.&;&;Publishers Weekly&;At New York&;s iconic Beatrice Inn, (Angie&;s] menu ranges from 75 Day Lavender Aged Butcher&;s Steak to Muscadet Vine Smoked Rabbit. So it should come as no surprise that her debut cookbook, Butcher + Beast, showcases that passion.&;&;Food & Wine

Bendra informacija apie: Butcher and Beast: Mastering the Art of Meat

Prekės ID: 75136267
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Angie Mar
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Butcher and Beast: Mastering the Art of Meat
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių