1

Charcuterie: Slow Down, Salt, Dry and Cure

Specifikacijos:
Autorius: Tim Hayward
Puslapių skaičius: 144
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 58457998
2701
3535
-23%
Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
3199
-
3512
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 26 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 26 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 26 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Kovo 26 d.

149

LP EXPRESS terminale

Kovo 26 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 26 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 26 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 26 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
KATARATA
3199
EasyShop
3512
Pardavėjas: Pro Baltic 4.3

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Charcuterie: Slow Down, Salt, Dry and Cure

From Scratch: Charcuterie is an accessible handbook that features all the recipes and techniques you need to know to cure and preserve meat from scratch. Preserving and curing at home is easier than you think, and this book explains how. Covering the basics, Tim Hayward takes the home cook from the principles of charcuterie and the importance of salinity, temperature, humidity and time through all the classic techniques of curing and salting, drying and preserving. With clear step-by-step instructions and photography, explanations of what works and why, and foolproof recipes, you'll learn how to make everything from Pate to Pastrami, Smoking Bacon to Salt Beef, Corned Beef to Confit Duck and more. Packed with useful, accessible information and focussing on back-to-basics skills, the From Scratch series is designed to inspire you to slow down and create. Titles include: Sourdough, Brew, Ferment.

Bendra informacija apie: Charcuterie: Slow Down, Salt, Dry and Cure

Prekės ID: 58457998
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Quadrille Publishing Ltd
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Tim Hayward
Puslapių skaičius: 144
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Charcuterie: Slow Down, Salt, Dry and Cure
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Charcuterie: Slow Down, Salt, Dry and Cure

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: KATARATA 4.6
(2162 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 26 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3199
Pardavėjas: EasyShop 4.2
(917 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 24 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3512

Geriausi pardavėjo Pro Baltic pasiūlymai