1

Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Specifikacijos:
Autorius: Ferrandi Paris
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 59075623
2990
Pardavėjas: Globuss 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (4):
2859
-
5199

Liko mažiau nei 5 prekės vnt.

Į krepšelį
Jūsų miestas

Atsiimkite Omniva paštomate

Antradienį, balandžio 1 d.

265

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
3576
Minced
4830 6597
Pardavėjas: Globuss 4.9
  • 90% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the "Harvard of gastronomy."This book--a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional culinary school Ferrandi Paris--presents comprehensive techniques for working with chocolate, from tempering and decorative flourishes to recipes such as the Opéra pastry or molten chocolate cake.From rich chocolate ganache to melt-in-your mouth truffles, this book leads aspiring bakers through every step--from basic to special-occasion skills. Starting with advice on how to equip your kitchen, plus essential techniques, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from frozen ice creams and sorbets to candies.Ferrandi's experienced teaching team of master chefs adapted their recipes for the home cook. This fully illustrated intensive course in the art of baking with chocolate provides all of the fundamental techniques and recipes that are the building blocks of the illustrious French chocolate tradition, explained step-by-step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. This extensive reference provides everything an amateur home chef or experienced professional needs to master chocolate recipes for all occasions.

Bendra informacija apie: Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Prekės ID: 59075623
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,21 x 0,28 m, 1,84 kg
Leidykla: Editions Flammarion
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Latvija
Pardavėjas: Globuss, Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Ferrandi Paris
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (4)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
(418 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 23 d.

000
Galimi pristatymo būdai
2859
Pardavėjas: EasyShop 4.2
(977 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 9 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3576
Pardavėjas: Minced 4.3
(1022 pirkėjų įvertinimai)
-26%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 17 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4830 6597
Pardavėjas: KATARATA 4.6
(2195 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 11 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5199

Geriausi pardavėjo Globuss pasiūlymai