Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition

Specifikacijos:
Autorius: Philip Hasheider
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 66724921
2844
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 24 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 24 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 24 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 25 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 25 d.

199

LP EXPRESS terminale

Liepos 25 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Liepos 25 d.

265

Pristatysime į namus

Liepos 25 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 26 d.

149

Smartpost terminale

Liepos 26 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition

Everything you need to know about how to dress and preserve meat is right here. From slaughtering to processing to preserving in ways like smoking and salting, author Philip Hasheider teaches it all. Detailed step-by-step instructions and illustrations guide you through the entire process: you’ll see how to properly secure the animal, and get right into safely and humanely transforming the meat to a feast for the family. You’ll get to know different cuts of meat and see how to process it into different products, like sausages and jerky. With the help of this book, you will learn: -How to make the best primal and retail cuts from an animal -How to field dress wild game -Why cleanliness and sanitation are of prime importance for home processing -What tools, equipment, and supplies are needed for home butchering -How to safely handle live animals before slaughter -Important safely practices to avoid injuries -About the changes meat goes through during processing -Why temperature and time are important factors in meat processing -How to properly dispose of unwanted parts -The details of animal anatomy

Bendra informacija apie: Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition

Prekės ID: 66724921
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,18 x 0,23 m, 0,3 kg
Leidykla: Voyageur Press
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Philip Hasheider
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių