Complete Cookbook for Young Scientists: Good Science Makes Great Food: 70plus Recipes, Experiments, & Activities

Specifikacijos:
Autorius: America's Test Kitchen Kids America's Test Kitchen Kids
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 71037931
5174
7009
-26%
Pardavėjas: Minced 4.3
Į krepšelį
678 / mėn.
Skolinantis 5174 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 678 , metinė palūkanų norma - 41,12%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 000 , sutarties sudarymo mokestis - 000 , BVKKMN - 49,77%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 6102 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 1726
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 10 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 10 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 10 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 11 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 11 d.

199

LP EXPRESS terminale

Liepos 11 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Liepos 11 d.

265

Pristatysime į namus

Liepos 11 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 12 d.

149

Smartpost terminale

Liepos 12 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Minced 4.3

Prekės aprašymas: Complete Cookbook for Young Scientists: Good Science Makes Great Food: 70plus Recipes, Experiments, & Activities

America's Test Kitchen Kids brings delicious science to your kitchen! Over 75 kid-tested, kid-approved recipes and experiments teach young chefs about the fun and fascinating science of food. This is the fourth book in the New York Times bestselling cookbook series for Young Chefs.Why do some cheeses melt better than others? Why does popcorn "pop"? How does gelatin work? Answer these questions (and wow your friends and family!) by cooking the best-ever skillet pizza, easy chocolate popcorn, and galactic mirror cake... and more! Plus, fun science experiments to do in your home kitchen. With The Complete Cookbook for Young Scientists, emerging scientists and young chefs will feel confident in the kitchen, proud of their accomplishments, and learn the basics of food science along the way.

Bendra informacija apie: Complete Cookbook for Young Scientists: Good Science Makes Great Food: 70plus Recipes, Experiments, & Activities

Prekės ID: 71037931
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,23 x 0,18 m, 0,57 kg
Leidykla: America's Test Kitchen
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Minced
Autorius: America's Test Kitchen Kids America's Test Kitchen Kids
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Complete Cookbook for Young Scientists: Good Science Makes Great Food: 70plus Recipes, Experiments, & Activities
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių