Dutch Oven Cookbook: 60 Recipes for One-Pot Cooking

Specifikacijos:
Autorius: Louise Pickford
Puslapių skaičius: 144
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 59183153
3799
Pardavėjas: KATARATA 4.6
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 16 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 16 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 16 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 17 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 17 d.

199

LP EXPRESS terminale

Liepos 17 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Liepos 17 d.

265

Pristatysime į namus

Liepos 17 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 18 d.

149

Smartpost terminale

Liepos 18 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: KATARATA 4.6
  • 81% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Dutch Oven Cookbook: 60 Recipes for One-Pot Cooking

60 Dutch oven recipes for casseroles, braises, pastas, rice dishes and more.A Dutch oven is an iconic piece of kitchenware, highly prized by all cooks from beginners to professionals. A thick-walled, seasoned cast-iron cooking pot, as to why it&;s called a Dutch oven, no one knows for sure. The most popular theory is that the 17th century Dutch were the first to use clay molds in favor of casting metal in sand, and this enabled smoother finishes for iron cookware. Regardless of its origins, by the 1920s, a well-known French brand (now synonymous with this lidded casserole) was supplying them to French restaurants specifically for cooking their most popular dish coq au vin. As a Dutch oven can be a costly investment piece, how do you make sure that you put yours hard to work? Easy&;with this collection of 60 tried-and-tested recipes you can impress with classic dishes ranging from Beef Bourguignon and Slow-cooked Greek Lamb to One-pot Spanish Seafood Stew. But what you can cook in a Dutch oven is not limited to these European-style casseroles&;you can also serve up comforting home-cooked favorites from Cajun Chicken Gumbo, Mac "n" Cheese, Short Ribs, Carnitas (Mexican Pulled Pork), and Spinach & Cheese Strata, plus discover exciting new recipes to expand your repertoire, including Kale & Squash Lasagne and Sriracha-braised Brisket and even a loaf of Dutch Oven Bread!

Bendra informacija apie: Dutch Oven Cookbook: 60 Recipes for One-Pot Cooking

Prekės ID: 59183153
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,19 x 0,24 m, 0,68 kg
Leidykla: Ryland, Peters Small Ltd
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA
Autorius: Louise Pickford
Puslapių skaičius: 144
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Dutch Oven Cookbook: 60 Recipes for One-Pot Cooking
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių