1

Everything I Want to Eat: Sqirl and the New California Cooking

Specifikacijos:
Autorius: Jessica Koslow, Maria Zizka
Puslapių skaičius: 280
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 63658458
6645
Pardavėjas: EasyShop 4.2
Į krepšelį
869 / mėn.
Skolinantis 6645 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 869 , metinė palūkanų norma - 21,60%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 48,82%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 7821 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 2215
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 3 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 3 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 3 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Balandžio 3 d.

149

LP EXPRESS terminale

Balandžio 3 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 3 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 3 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 3 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: EasyShop 4.2

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Everything I Want to Eat: Sqirl and the New California Cooking

**Selected as Eater's 2016 Cookbook of the Year** **iBooks Best of 2016 Selection**The debut cookbook from Jessica Koslow, award-winning chef of LA’s popular restaurant Sqirl, featuring more than 100 fresh, market-driven, healthy, and flavorful recipes.   Jessica Koslow and her restaurant, Sqirl, are at the forefront of the California cooking renaissance, which is all about food that surprises us and engages all of our senses—it looks good, tastes vibrant, and feels fortifying yet refreshing. In Everything I Want to Eat, Koslow shares 100 of her favorite recipes for health-conscious but delicious dishes, all of which always use real foods—no fake meat or fake sugar here—that also happen to be suitable for vegetarians, vegans, or whomever you’re sharing your meal with.   The book is organized into seven chapters, each featuring a collection of recipes centered on a key ingredient or theme. Expect to find recipes for dishes Sqirl has become known for, as well as brand-new seasonal flavor combinations, including:  Raspberry and cardamom jamSorrel-pesto rice bowlBurnt brioche toast with house ricotta and seasonal jamLamb merguez, cranberry beans, roasted tomato, and yogurt cheeseValrhona chocolate fleur de sel cookiesAlmond hazelnut milk Koslow lives in LA, where everyone is known to be obsessively health-conscious and where dietary restrictions are the norm. People come into Sqirl and order dishes with all sorts of substitutions and modifications—hold the feta, please, add extra kale. They are looking to make their own healthy adventures. Others may tack breakfast sausage, cured bacon, or Olli’s prosciutto on to their order. So Koslow has had to constantly think about ways to modify dishes for certain diets, which in a way has made her a better, more adaptable cook.   Throughout this book, Koslow provides notes and thought bubbles that show how just about any dish can be modified for specific tastes and dietary needs, whether it needs to be gluten-free or vegan.   Everything I Want to Eat captures the excitement of the food at Sqirl—think of a classic grilled cheese turned playful with the addition of tomato coriander jam—while also offering accessible recipes, like blood orange upside-down cake, that can be easily made in the home kitchen. Moreover, it’s an entirely new kind of cookbook and approach to how we are all starting to think about food, allowing readers to play with the recipes, combining and shaping them to be nothing short of everything you want to eat.  

Bendra informacija apie: Everything I Want to Eat: Sqirl and the New California Cooking

Prekės ID: 63658458
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,23 x 0,27 m, 1,56 kg
Leidykla: Abrams
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus
Autorius: Jessica Koslow, Maria Zizka
Puslapių skaičius: 280
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Everything I Want to Eat: Sqirl and the New California Cooking
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Everything I Want to Eat: Sqirl and the New California Cooking

Reklama

Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai