Fish Butchery: Mastering The Catch, Cut And Craft

Specifikacijos:
Autorius: Josh Niland
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 77250849
4600
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Rugpjūčio 28 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Rugpjūčio 28 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Rugpjūčio 28 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Rugpjūčio 29 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Rugpjūčio 29 d.

199

LP EXPRESS terminale

Rugpjūčio 29 d.

219

Pristatysime į namus

Rugpjūčio 29 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Rugpjūčio 30 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Rugpjūčio 30 d.

265

Smartpost terminale

Rugpjūčio 30 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Fish Butchery: Mastering The Catch, Cut And Craft

James Beard award-winning author and culinary game-changer Josh Niland returns with the ultimate guide to the art of Fish Butchery, with expert techniques and ground-breaking recipes that are an urgent call for action on culinary sustainability.    Josh’s multi award-winning debut The Whole Fish Cookbook created a new blueprint for fish cookery, while its bestselling sequel Take One Fish unpacked 15 different species to reveal their true gastronomic potential. In this latest book, Josh continues to open our eyes to the potential of fish in the kitchen.  Presented in three stunning sections – Catch, Cut and Craft – and illustrated by legendary artist and musician Reg Mombassa, it’s both a challenge to the food industry to do things differently and a dazzling manual to the eye-popping potential in each and every fish. Featuring detailed instructions on how to prepare fish – from reverse butterfly to double saddle – as well as over 40 brilliant recipes for everything from fish sticks to pies, sausage and chorizo, Fish Butchery will disrupt, challenge and inspire the next generation.

Bendra informacija apie: Fish Butchery: Mastering The Catch, Cut And Craft

Prekės ID: 77250849
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Hardie Grant Books
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Josh Niland
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Fish Butchery: Mastering The Catch, Cut And Craft
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių