Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

Specifikacijos:
Autorius: Ken Forkish
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2012
Prekės ID: 59159518
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 719 x 9 mėn.
5499
5499
719 / mėn.
Skolinantis 5499 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 719 , metinė palūkanų norma - 21,60%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 48,57%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 6471 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 1833
Be pabrangimo
Pardavėjas: KATARATA 4.6
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Vasario 13 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Vasario 13 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Vasario 13 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Vasario 13 d.

149

LP EXPRESS terminale

Vasario 13 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Vasario 13 d.

265

Smartpost terminale

Vasario 13 d.

269

Pristatysime į namus

Vasario 13 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: KATARATA 4.6

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

"From Portland's most acclaimed and beloved baker comes this must-have baking guide, featuring scores of recipes for world-class breads and pizzas and a variety of schedules suited for the home baker. In Flour Water Salt Yeast, author Ken Forkish demonstrates that high-quality artisan bread and pizza is within the reach of any home baker. Whether it's a basic straight dough, dough made with a pre-ferment, or a complex levain, each of Forkish's impeccable recipes yields exceptional results. Tips on creating and adapting bread baking schedules that fit in reader's day-to-day lives--enabling them to bake the breads they love in the time they have available--make Flour Water Salt Yeast an indispensable resource for bakers, be they novices or serious enthusiasts"--
"In Flour Water Salt Yeast, author Ken Forkish demonstrates that high-quality artisan bread and pizza is within the reach of any home baker. Whether it's a basic straight dough, dough made with a pre-ferment, or complex levain, each of Forkish's impeccable recipes yields exceptional results. But in addition to the recipes, Flour Water Salt Yeast offers readers a complete baking education, with a thorough yet accessible explanation of the tools and techniques that set artisan bread apart. With a tutorial on baker's percentages, advice for manipulating ingredients ratios to create custom doughs, and tips for creating and adapting bread baking schedules that fit in readers' day-to-day lives (enabling them to bake the breads they love in the time they have available), Flour Water Salt Yeast is an indispensable resource for bakers, be they novices or serious enthusiasts"--
A treasury of recipes for bread and pizza doughs is complemented by schedules that can be adapted for busy home bakers, sharing instructions for preparing artisan recipes using basic dough, pre-ferment dough, and complex levain.
A treasury of recipes for world-class breads and pizzas is complemented by schedules that can be adapted for busy home bakers, sharing instructions for preparing high-quality artisan recipes using basic straight dough, pre-ferment dough and complex levain. 12,000 first printing.

Bendra informacija apie: Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

Prekės ID: 59159518
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,21 x 0,26 m, 1,17 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Miltiniai patiekalai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: Ken Forkish
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2012

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

Reklama

Geriausi pardavėjo KATARATA pasiūlymai