Food Lab: Better Home Cooking Through Science

Specifikacijos:
Autorius: J. Kenji Lopez-Alt
Puslapių skaičius: 960
Leidimo metai: 2015
Prekės ID: 58672258
5679
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
743 / mėn.
Skolinantis 5679 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 743 , metinė palūkanų norma - 21,60%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6, sutarties sudarymo mokestis - 3, BVKKMN - 48,67%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 6687 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 1893
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Rugsėjo 20 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Rugsėjo 20 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Rugsėjo 20 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Rugsėjo 21 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Rugsėjo 21 d.

199

LP EXPRESS terminale

Rugsėjo 21 d.

219

Pristatysime į namus

Rugsėjo 23 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Rugsėjo 24 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Rugsėjo 24 d.

265

Smartpost terminale

Rugsėjo 24 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Food Lab: Better Home Cooking Through Science

J. Kenji Lopez-Alt shows that cooks don't need a state-of-the-art kitchen to cook perfect meals. In a book centred on much-loved dishes, Kenji explores the science behind searing, baking, blanching and roasting. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-colour images illustrating step-by-step instructions, readers will find out how to make perfect roast turkey with crackling skin, how to make extra fluffy or creamy scrambled eggs and much more. Combining the unrelenting curiosity of a cheerful science geek with the expert knowledge of a practised chef, The Food Lab gives readers practical tools and new approaches to apply when they next step into the kitchen.

Bendra informacija apie: Food Lab: Better Home Cooking Through Science

Prekės ID: 58672258
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: WW Norton & Co
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: J. Kenji Lopez-Alt
Puslapių skaičius: 960
Leidimo metai: 2015

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Food Lab: Better Home Cooking Through Science
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių