From the Wood-Fired Oven: New and Traditional Techniques for Cooking and Baking with Fire

Specifikacijos:
Autorius: Richard Miscovich, Daniel Wing
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2013
Prekės ID: 66691586
8602
11122
-22%
Pardavėjas: Minced 4.3
Į krepšelį
647 / mėn.
Skolinantis 8602 , sutartį sudarant 18 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 647 , metinė palūkanų norma - 25,20%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,25%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 11646 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 2868
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Spalio 1 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Spalio 1 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Spalio 1 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Spalio 2 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Spalio 2 d.

199

LP EXPRESS terminale

Spalio 2 d.

219

Pristatysime į namus

Spalio 2 d.

399

Lietuvos pašto skyriuje

Spalio 3 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Spalio 3 d.

265

Smartpost terminale

Spalio 3 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Minced 4.3

Prekės aprašymas: From the Wood-Fired Oven: New and Traditional Techniques for Cooking and Baking with Fire

"Richard Miscovich's descriptions and instructions are both practical and inspirationally poetic-dare I say, soulful. He ignites the fire within and compels us to want to know what he knows and to bake as well as he bakes."-Peter Reinhart, author of The Bread Baker's Apprentice In the last several years, interest in wood-fired ovens has increased dramatically in the United States and abroad, but most books focus on how to bake bread or pizza in an oven. From the Wood-Fired Oven offers many more techniques for home and artisan bakers-from baking bread and making pizza to recipes on how to get as much use as possible out of a single oven firing, from the first live-fire roasting to drying wood for the next fire. From the Wood-Fired Oven offers a new take on traditional techniques for professional bakers, but is simple enough to inspire any nonprofessional baking enthusiast. Leading baker and instructor Richard Miscovich wants people to use their ovens to fulfill the goal of maximum heat utilization. Readers will find methods and techniques for cooking and baking in a wood-fired oven in the order of the appropriate temperature window. What comes first-pizza, or pastry? Roasted vegetables or a braised pork loin? Clarified butter or beef jerky? In addition to an extensive section of delicious formulas for many types of bread, readers will find chapters on: * Making pizza and other live-fire flatbreads; * Roasting fish and meats; * Grilling, steaming, braising, and frying; * Baking pastry and other recipes beyond breads; * Rendering animal fats and clarifying butter; * Food dehydration and infusing oils; * And myriad other ways to use the oven's residual heat. Appendices include oven-design recommendations, a sample oven temperature log, Richard's baker's percentages, proper care of a sourdough starter, and more. . . . From the Wood-Fired Oven is more than a cookbook; it reminds the reader of how a wood-fired oven (and fire, by extension) draws people together and bestows a sense of comfort and fellowship, very real human needs, especially in uncertain times. Indeed, cooking and baking from a wood-fired oven is a basic part of a resilient lifestyle, and a perfect example of valuable traditional skills being put to use in modern times. *Author Richard Miscovich and From the Wood-Fired Oven have been mentioned or featured in the New York Times, Saveur, Bon Appetit, NPR's "The Splendid Table", the Boston Globe and the Los Angeles Times

Bendra informacija apie: From the Wood-Fired Oven: New and Traditional Techniques for Cooking and Baking with Fire

Prekės ID: 66691586
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 1,23 kg
Leidykla: Chelsea Green Publishing Co
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Minced
Autorius: Richard Miscovich, Daniel Wing
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2013

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

From the Wood-Fired Oven: New and Traditional Techniques for Cooking and Baking with Fire
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių