Rudens sezono hitai! Rinkitės dabar ir pasiruoškite rudeniui!

Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris

Specifikacijos:
Autorius: Nathaniel Doboin, Thomas Teffri-Chambelland
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 58274448
5999
Pardavėjas: KATARATA 4.6
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
8015
Į krepšelį
785 / mėn.
Skolinantis 5999 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 785 , metinė palūkanų norma - 21,60%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6, sutarties sudarymo mokestis - 3, BVKKMN - 49,33%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 7065 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 2001
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Spalio 7 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Spalio 7 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Spalio 7 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Spalio 8 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Spalio 8 d.

199

LP EXPRESS terminale

Spalio 8 d.

219

Pristatysime į namus

Spalio 8 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Spalio 9 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Spalio 9 d.

265

Smartpost terminale

Spalio 9 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pro Baltic
8015 10419
Pardavėjas: KATARATA 4.6
  • 81% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris

With 40 sweet and savory gluten-free recipes, a celebration of breadmaking and one innovative Paris bakeryIn bread making, rice flour is usually considered less than preferable, especially when it comes to volume and texture. Supposedly only wheat flours allow bakers to get the crust thickness and crumb softness just right. However, a free-thinking duo has defied this rule by inventing new techniques for making a delicious range of alternative flour&;based breads and baked goods. Nathaniel Doboin and Thomas Teffri-Chambelland showcase these techniques at Chambelland, a Paris-based gluten-free bakery. There, square loaves and flat breads triumph over the classic French baguette. Chambelland offers an exclusive menu featuring a range of breads, biscuits, and pastries&;including focaccias, pissaladières, muffins, and chouquettes&;all made from rice and other naturally gluten-free flours. With a preface by Alain Ducasse, Gluten-Free Baking is an ode to this bakery and its innovative way of baking. The book begins with an exploration of the tradition of bread, looking at a universal recipe to the art of slicing. It also peels back the curtain on a major part of the Paris bakery: sourcing. To guarantee an uninterrupted, gluten-free flour supply, Teffri-Chambelland and Doboin built their own mill, nestled in the Alpes-de-Haute-Provence region, whose rice grains are sourced from organic paddy fields in Italy.Gluten-Free Baking explores the ins and outs of making bread, then shares 40 sweet and savory recipes&;from buckwheat bread and ginger mint cookies to seed crackers and coconut macaroons&;which includes five recipes from starred chefs who serve Chambelland bread in their restaurants. Combining an eater and baker&;s well-being and enjoyment and filled with delicious full-color photographs, Gluten-Free Baking gives you permission to indulge.

Bendra informacija apie: Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris

Prekės ID: 58274448
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Abrams
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA
Autorius: Nathaniel Doboin, Thomas Teffri-Chambelland
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(664 pirkėjų įvertinimai)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Spalio 1 d.

000
Galimi pristatymo būdai
8015 10419