Gressingham: The definitive collection of duck and speciality poultry recipes for you to create at home

Specifikacijos:
Autorius: Katie Fisher
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 58609443
3250
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
4965
-
5099
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 15 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 15 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 15 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 16 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 16 d.

199

LP EXPRESS terminale

Liepos 16 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Liepos 16 d.

265

Pristatysime į namus

Liepos 16 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 17 d.

149

Smartpost terminale

Liepos 17 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
4965 6757
KATARATA
5099
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Gressingham: The definitive collection of duck and speciality poultry recipes for you to create at home

Gressingham is synonymous with duck, and this book marks a special moment in time as it celebrates 50 years of the family business that was founded by the Miriam and Maurice Buchanan in 1971. With a comprehensive overview on how to cook duck, the history of the business and over 70 recipes, it's the definitive culinary guide to duck, featuring classic canard dishes such as Duck a l'Orange and confit duck, poultry twists on dishes such as paella and chilli con carne as well as a dedicated chapter of Asian duck recipes including crispy aromatic duck pancakes and duck and pak choi noodles. And although it's duck that is at the centre of the Gressingham business and therefore at the heart of the book, there are also other poultry and game dishes included here, such as Guinea fowl breast with confit potatoes, garlic and parsley and thyme, Zesty roast spatchcock poussin as well as a classic Christmas turkey recipe. The Gressingham Story Having moved to England from Northern Ireland, Maurice and Miriam Buchanan established their farm in Debach, Suffolk with two sheds built by hand and a small flock of chickens. By the late 1980s they had expanded to own three farms, but the salmonella scare of the time contributed to a difficult market and they decided to try something a little different. The Gressingham founders got in contact with a small-scale duck farmer in the Lake District, Peter Dodd, who had begun to develop a cross breed between the popular Pekin duck and the Wild Mallard, which has lots more breast meat and a distinctive gamey flavour. In 1989, the first Gressingham Ducks arrived at the family farm in Debach; 200 ducklings were transported by train from Peterborough to Cambridge and then picked up by Maurice and Miriam. Over the following two years, they perfected the breed and the remarkable Gressingham Duck was born, named after the village where Peter Dodd lived and worked. Sons William and Geoff joined the family business, and the two of them are still in charge of the farm today, finding their niche and becoming the best-known duck farmers in the UK. "We are determined to inspire more people to expand their mealtime repertoire and cook with duck and other speciality poultry to enjoy the fuller flavours and new recipes that are easier to prepare than people might think. The whole point is to create products that our customers enjoy, and provide the simple tips, recipes and how-to guides that make it so easy to enjoy. Their support has always been, and continues to be, really important to us."

Bendra informacija apie: Gressingham: The definitive collection of duck and speciality poultry recipes for you to create at home

Prekės ID: 58609443
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Meze Publishing
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA, Knygynas Krisostomus, Minced
Autorius: Katie Fisher
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Gressingham: The definitive collection of duck and speciality poultry recipes for you to create at home
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.3
(241 pirkėjo įvertinimas)
-26%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 11 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4965 6757
Pardavėjas: KATARATA 4.6
(1622 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 8 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5099