1

Jean-Francois Piege

Specifikacijos:
Autorius: Jean-Francois Piege
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2014
Prekės ID: 75960667
13785
Pardavėjas: EasyShop 4.2
Į krepšelį
671 / mėn.
Skolinantis 13785 , sutartį sudarant 36 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 671 , metinė palūkanų norma - 28,20%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,47%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 24156 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 4595
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 1 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 1 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 1 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Balandžio 1 d.

149

LP EXPRESS terminale

Balandžio 1 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 1 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 1 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 1 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: EasyShop 4.2

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Jean-Francois Piege

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef Jean-François Piège’s gastronomic restaurant—the most sought-after table in Paris—select single key ingredients from his innovative menu, which he transforms into exquisite and highly creative dishes. This approach provided the inspiration for this master-level cookbook, in which Piège presents more than 300 building-block recipes that can be combined in countless variations, inspiring the creative chef to compose original menus. Recipes include white asparagus with smoked salmon and horseradish cream, peanut crisp with aniseed garnish, line-caught pollack, black truffle scallops, spaghetti carbonara (in which the proportions of bacon and pasta are inverted), beef or chicken with morel sauce, bergamot custard, or cherry tarte tatin. Featuring a cloth binding, three paper stocks, five-color printing, and a detailed index, this lavish book from France’s culinary sensation Jean-François Piège is a perfect gift for professional and aspiring home cooks, as well as French culinary aficionados.

Bendra informacija apie: Jean-Francois Piege

Prekės ID: 75960667
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,24 x 0,31 m, 1,81 kg
Leidykla: Editions Flammarion
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Jean-Francois Piege
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2014

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Jean-Francois Piege
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Jean-Francois Piege

Reklama

Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai