Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone

Specifikacijos:
Autorius: Marc Vetri, David Joachim
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 61148333
3655
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
4630
-
6715
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Rugsėjo 19 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Rugsėjo 19 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Rugsėjo 19 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Rugsėjo 20 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Rugsėjo 20 d.

199

LP EXPRESS terminale

Rugsėjo 20 d.

219

Pristatysime į namus

Rugsėjo 20 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Rugsėjo 23 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Rugsėjo 23 d.

265

Smartpost terminale

Rugsėjo 23 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
4630
Pro Baltic
6715 8729
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone

Offers a step-by-step guide to making the perfect pizza at home by selecting from a variety of base doughs with different hydration levels that can work perfectly in a regular home kitchen oven.
A noted, award-winning chef and restauranteur offers a step-by-step guide for making the perfect pizza by selecting from a variety of base doughs with different hydration levels that can work perfectly in a regular home kitchen oven.
A revolutionary guide to making delicious pizza at home, offering a variety of base doughs so that your pizza will turn out perfect no matter what kind of oven or equipment you have.Pizza remains America's favorite food, but one that many people hesitate to make at home. In Mastering Pizza, award-winning chef Marc Vetri tackles the topic with his trademark precision, making perfect pizza available to anyone. The recipes—gleaned from years spent researching recipes in Italy and perfecting them in America—have a variety of base doughs of different hydration levels, which allow home cooks to achieve the same results with a regular kitchen oven as they would with a professional pizza oven. The book covers popular standards like Margherita and Carbonara while also featuring unexpected toppings such as mussels and truffles—and even a dessert pizza made with Nutella. With transporting imagery from Italy and hardworking step-by-step photos to demystify the process, Mastering Pizza will help you make pizza as delicious as you find in Italy.

Bendra informacija apie: Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone

Prekės ID: 61148333
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,22 x 0,24 m, 0,57 kg
Leidykla: Ten Speed Press
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus, Minced
Autorius: Marc Vetri, David Joachim
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.3
(380 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Spalio 15 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4630
Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(622 pirkėjų įvertinimai)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Penktadienį, rugsėjo 6 d.

000
Galimi pristatymo būdai
6715 8729