Meateater Fish and Game Cookbook: Recipes and Techniques for Every Hunter and Angler

Specifikacijos:
Autorius: Steven Ridella
Puslapių skaičius: 368
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 59335503
0 € pristatymas nuo 30 € su kodu 624PRISTATYMAS
3955
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 19 d.

000

LP EXPRESS terminale

Liepos 20 d.

0 € pristatymas nuo 30 € su kodu 624PRISTATYMAS
219

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 19 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 19 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 20 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 20 d.

199

Atsiimkite Omniva paštomate

Liepos 22 d.

265

Pristatysime į namus

Liepos 22 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 23 d.

149

Smartpost terminale

Liepos 23 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Meateater Fish and Game Cookbook: Recipes and Techniques for Every Hunter and Angler

Featuring 100 new recipes, a cookbook and guide by the host of the MeatEater series offers photographed, step-by-step instructions for processing and preparing wild game and is complemented by personal stories and basic recipes for sauces, rubs and marinades.
Offers wild game and fish recipes as well as techniques on the best way to butcher the animals for cooking.
From the host of the television series and podcast MeatEater, the long-awaited definitive guide to cooking wild game, including fish and fowl, featuring more than 100 new recipes—the perfect holiday gift for the hunter in your life “As a MeatEater fan who loves to cook, I can tell you that this book is a must-have.”—Andrew Zimmern When Steven Rinella hears from fans of his MeatEater show and podcast, it’s often requests for more recipes. One of the most respected and beloved hunters in America, Rinella is also an accomplished wild game cook, and he offers recipes here that range from his takes on favorite staples to more surprising and exotic meals. Big Game: Techniques and strategies for butchering and cooking all big game, from whitetail deer to moose, wild hogs, and black bear, and recipes for everything from shanks to tongue. Small Game: How to prepare appetizers and main courses using common small game species such as squirrels and rabbits as well as lesser-known culinary treats like muskrat and beaver. Waterfowl: How to make the most of available waterfowl, ranging from favorites like mallards and wood ducks to more challenging birds, such as wild geese and diving ducks. Upland Birds: A wide variety of butchering methods for all upland birds, plus recipes, including Thanksgiving wild turkey, grilled grouse, and a fresh take on jalapeño poppers made with mourning dove. Freshwater Fish: Best practices for cleaning and cooking virtually all varieties of freshwater fish, including trout, bass, catfish, walleye, suckers, northern pike, eels, carp, and salmon. Saltwater Fish: Handling methods and recipes for common and not-so-common species of saltwater fish encountered by anglers everywhere, from Maine to the Bahamas, and from Southern California to northern British Columbia. Everything else: How to prepare great meals from wild clams, crabs, crayfish, mussels, snapping turtles, bullfrogs, and even sea cucumbers and alligators. Whether you’re cooking outdoors or in the kitchen, at the campfire or on the grill, this cookbook will be an indispensable guide for both novices and expert chefs. “Rinella goes to the next level and offers some real deal culinary know-how to make sure that your friends and family will dig what you put on the table.”—Guy Fieri “(A] must-read cookbook for those seeking a taste of the wild.”—Publishers Weekly (starred review)

Bendra informacija apie: Meateater Fish and Game Cookbook: Recipes and Techniques for Every Hunter and Angler

Prekės ID: 59335503
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Steven Ridella
Puslapių skaičius: 368
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Meateater Fish and Game Cookbook: Recipes and Techniques for Every Hunter and Angler
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių