Pain D'avignon Baking Book: A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread

Specifikacijos:
Autorius: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 61237163
7004
9205
-23%
Pardavėjas: Minced 4.3
Į krepšelį
527 / mėn.
Skolinantis 7004 , sutartį sudarant 18 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 527 , metinė palūkanų norma - 25,20%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,22%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 9486 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 2336
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Rugpjūčio 9 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Rugpjūčio 9 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Rugpjūčio 9 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Rugpjūčio 10 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Rugpjūčio 10 d.

199

LP EXPRESS terminale

Rugpjūčio 10 d.

219

Pristatysime į namus

Rugpjūčio 12 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Rugpjūčio 13 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Rugpjūčio 13 d.

265

Smartpost terminale

Rugpjūčio 13 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Minced 4.3

Prekės aprašymas: Pain D'avignon Baking Book: A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread

"Five-star bread and pastry recipes, and a tale of adventure, from an iconic East Coast bakery"--
Five-star bread and pastry recipes, and a tale of adventure, from an iconic East Coast bakery.A good loaf of bread has the power to bring—and keep—people together, wherever they may be. In a journey that started in Belgrade amid the beginnings of war, and continued in America, four friends tested this philosophy to the extreme: They began a new life and opened a tiny bakery together on Cape Cod. Working hectic, twenty-four-hour days, while living all together in a loft above their business and making it all up as they went along, the founders of Pain D’Avignon quickly became one of the first highly acclaimed purveyors of artisanal bread in the Northeast. For thirty years Pain D’Avignon has been pursuing excellence in the art of the bread making inspired by the old-world methods while partnering with New York’s top chefs to bring a five-star bread to our everyday life. As a baker who had an unorthodox bread education, Uliks Fehmiu has learned over time that practice and patience are the most important parts of the journey, and here he shares this important lesson with home bakers everywhere, while giving them an accessible, step-by-step primer on mastering the fundamentals. With 60 recipes, including their iconic Cape Cod–inspired Cranberry and Pecan Bread, Classic Sourdough, Thyme Baguette with a Touch of Lemon, and Plum Galette with Pistachio Paste, The Pain D’Avignon Baking Book is a tried-and-true collection of must-make breads and pastries, with extraordinary and immersive storytelling. It is a celebration of bread, of perseverance, and of baking with heart and purpose.

Bendra informacija apie: Pain D'avignon Baking Book: A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread

Prekės ID: 61237163
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,22 x 0,26 m, 0,57 kg
Leidykla: Penguin Putnam Inc
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Miltiniai patiekalai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Minced
Autorius: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Pain D'avignon Baking Book: A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių