Parsi: From Persia to Bombay: recipes & tales from the ancient culture

Specifikacijos:
Autorius: Farokh Talati
Puslapių skaičius: 368
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 61909063
2490
Pardavėjas: Globuss 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
3221

Liko mažiau nei 5 prekės vnt.

Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Trečiadienį, birželio 26 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Trečiadienį, birželio 26 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Trečiadienį, birželio 26 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Birželio 27 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Birželio 27 d.

199

LP EXPRESS terminale

Birželio 27 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Birželio 27 d.

265

Pristatysime į namus

Birželio 27 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Birželio 28 d.

149

Smartpost terminale

Birželio 28 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pardavėjas: Globuss 4.9
  • 90% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Parsi: From Persia to Bombay: recipes & tales from the ancient culture

In more than 150 recipes, a journey into the world of Parsi culture through food, feasts, and family favorites-featuring original four-color photography and a foreword by Parsi scholar Homi Bhabha.“Jamva Chalo Ji,” a simple yet celebratory phrase in Parsi-Gujarati, translates literally as “Come, let's eat!”-though it doesn't take much cajoling to gather a crowd around a Parsi table. Laden with lamb stews, quails stuffed with biryani, salads of fennel and peas, and semolina pudding, each spread is rich with the sumptuous Persian and Indian flavors of cardamom and masala, coconut and mango-and in Parsi, chef Farokh Talati invites home chefs to join the feast in the first major cookbook of its kind.Featuring step-by-step photographs that teach the best way to crack a coconut at home, press homemade paneer from scratch, and preserve the most piquant pickled vegetables possible, Parsi is a guide not only to a unique cuisine but also a culture and family story preserved in its flavors. With recipes for staple chutneys and spice pastes traditionally ground by hand, soothing baked eggs and savory masala oats shared in the morning, platters of lamb-herb kebabs and cucumber-pomegranate salads shared at night, and rich raspberry wafer ice cream sandwiches and mango buttermilk pudding that pay homage to the sweet tooth of Talati's youth, Parsi is rich with the flavor of a culinary tradition well worth relishing.Combining Talati's decades of experience as a professional chef in London's restaurant scene with recipes passed down from the home kitchens and dining tables of his ancestors, Parsi celebrates both festive dishes and everyday meals with a ringing “Jamva Chalo Ji.” Come, let's eat.
In more than 150 recipes, a journey into the world of Parsi culture through food, feasts, and family favorites—featuring original four-color photography and a foreword by Parsi scholar Homi Bhabha.

Bendra informacija apie: Parsi: From Persia to Bombay: recipes & tales from the ancient culture

Prekės ID: 61909063
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,18 x 0,27 m, 0,45 kg
Leidykla: Bloomsbury Publishing PLC
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Globuss, Knygynas Krisostomus
Autorius: Farokh Talati
Puslapių skaičius: 368
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Parsi: From Persia to Bombay: recipes & tales from the ancient culture
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
(265 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 8 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3221