Physiology of Taste

Specifikacijos:
Autorius: Jean Anthelme Brillat‑Savarin
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 59386718
1966
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
3178
-
4342
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 2 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 2 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 2 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 3 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 3 d.

199

LP EXPRESS terminale

Liepos 3 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Liepos 3 d.

265

Pristatysime į namus

Liepos 3 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 4 d.

149

Smartpost terminale

Liepos 4 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
3178 4614
Pro Baltic
4342 5645
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Physiology of Taste

"Tell me what you eat and I will tell you what you are," declares French author Jean Anthelme Brillat-Savarin in one of the aphorisms that introduces this 1825 masterpiece on the subject of cooking as an art and eating as a pleasure. Humorous, satirical, and convivial, this extended paean to the joys of food and drink has earned an enduring place in the world's literature.Brillat-Savarin found his true passion in gastronomy, asserting that "the discovery of a new dish does more for the happiness of mankind than the discovery of a new star." In his sparkling anecdotal style, he offers witty meditations on the senses, the science of gastronomy, the erotic virtue of truffles, hunting wild turkeys in America, Parisian restaurants, the history of cooking, corpulence, diets, the best ways of making coffee and chocolate, and a hundred other engaging topics. He also shares some of his best recipes, including tunny omelette, pheasant, and Swiss fondue. No cook, chef, gourmet, or lover of fine food should miss this landmark in the gastronomic literature, a timeless work that has charmed and informed two centuries of epicures.
This 1825 masterpiece on cooking as an art and eating as a pleasure offers witty meditations on gastronomy, Parisian restaurants, the history of cooking, and a hundred other engaging topics.

Bendra informacija apie: Physiology of Taste

Prekės ID: 59386718
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Dover Publications Inc.
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus, Minced
Autorius: Jean Anthelme Brillat‑Savarin
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Physiology of Taste
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.2
(224 pirkėjų įvertinimai)
-31%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 2 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3178 4614
Pardavėjas: Pro Baltic 4.4
(519 pirkėjų įvertinimų)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Ketvirtadienį, birželio 20 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4342 5645