PIRKtynės Pigu.lt! Mažos kainos dideliems pirkiniams! *NEMOKAMAS pristatymas! 

Pitmaster: Recipes, Techniques, and Barbecue Wisdom [A Cookbook]

Specifikacijos:
Autorius: Andy Husbands, Chris Hart, Mike Mills, Amy Mills
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2017
Prekės ID: 60234223
3250
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
4623
-
5742
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Lapkričio 6 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Lapkričio 6 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Lapkričio 6 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Lapkričio 7 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Lapkričio 7 d.

199

LP EXPRESS terminale

Lapkričio 7 d.

219

Pristatysime į namus

Lapkričio 7 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Lapkričio 8 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Lapkričio 8 d.

265

Smartpost terminale

Lapkričio 8 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
4623 6347
Pro Baltic
5742 7465
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Pitmaster: Recipes, Techniques, and Barbecue Wisdom [A Cookbook]

Step up your barbeque game. Pitmaster is the definitive guide to becoming a barbecue aficionado and top-shelf cook from renowned chefs Andy Husbands and Chris Hart. Barbecue is more than a great way to cook a tasty dinner. For a true pitmaster, barbecue is a way of life. Whether you're new to the grill or a seasoned vet, Pitmaster is here to show you what it takes to truly put your barbeque game on point. Recipes begin with basics, like cooking Memphis-style ribs, and expand to smoking whole hogs North Carolina style. There is no single path to becoming a pitmaster. Barbecue lovers are equally inspired by restaurants with a commitment to regional traditions, competition barbecue champions, families with a multi-generational tradition of roasting whole hogs, and even amateur backyard fanatics. This definitive collection of barbecue expertise will leave you in no doubt why expert chefs and backyard cooks alike eat, live, and breathe barbecue. Pitmaster features: Specific tips and techniques for proper smoker operation-the cornerstone of all successful barbecue recipes-using Weber, Offset, Kamado, and other classic smoker styles A backyard cooking chapter offering the basics of becoming a successful barbecue cook Spotlights on specific regional barbecue styles, such as Texas, Kansas City, and the Carolinas, which set the stage for more advanced barbecue techniques and recipes, such as Butterfly Pork Butt Burnt Ends and Central Texas Beef Ribs An exploration of new styles of barbecue developing in the North Chris and Andy's secret competition barbecue recipes that have won them hundreds of awards Regional side dishes, cocktails, and simple desserts A guest pitmaster in each chapter who is an expert in their given region or style of barbecue cooking. Guest pitmasters include: Steve Raichlen (author and host of Project Smoke on PBS), Jake Jacobs, Sam Jones (Skylight Inn and Sam Jones Barbecue), Elizabeth Karmel (Carolina Cue To Go), Tuffy Stone (Q Barbecue), Rod Gray (eat bbq), John Lewis (Lewis Barbecue), Jamie Geer (owner of Jambo Pits) and Billy Durney (Hometown Bar-B-Que)

Bendra informacija apie: Pitmaster: Recipes, Techniques, and Barbecue Wisdom [A Cookbook]

Prekės ID: 60234223
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,35 x 0,25 x 0,1 m, 0,5 kg
Leidykla: Fair Winds Press
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus, Minced
Autorius: Andy Husbands, Chris Hart, Mike Mills, Amy Mills
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2017

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Pitmaster: Recipes, Techniques, and Barbecue Wisdom [A Cookbook]
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.3
(477 pirkėjų įvertinimai)
-27%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gruodžio 6 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4623 6347
Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(704 pirkėjų įvertinimai)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Trečiadienį, spalio 23 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5742 7465