Recipes from an Italian Butcher: Roasting, Stewing, Braising

Specifikacijos:
Autorius: The Silver Spoon Kitchen
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2017
Prekės ID: 60094133
6855
Pardavėjas: Minced 4.3
Į krepšelį
897 / mėn.
Skolinantis 6855 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 897 , metinė palūkanų norma - 21,60%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6, sutarties sudarymo mokestis - 3, BVKKMN - 48,73%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 8073 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 2285
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Spalio 18 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Spalio 18 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Spalio 18 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Spalio 19 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Spalio 19 d.

199

LP EXPRESS terminale

Spalio 19 d.

219

Pristatysime į namus

Spalio 21 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Spalio 22 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Spalio 22 d.

265

Smartpost terminale

Spalio 22 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Minced 4.3

Prekės aprašymas: Recipes from an Italian Butcher: Roasting, Stewing, Braising

Published in English for the first time, the editors of the top-selling cookbook in Italy for over 50 years present 150 delicious and inspiring recipes using meat, poultry and game, including Chicken Cacciatore, Braised Beef with Barolo, Osso Buco and Roman Lamb.
150 inspiring and authentic Italian recipes for meat, poultry, and game – from the world's most trusted authority on Italian cuisine.The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour. This book showcases simple, hearty dishes that are true to this tradition, from chicken cacciatore and braised beef with Barolo to osso buco and Roman lamb. With more than 150 recipes, most published for the first time in English, it's comprehensive and authoritative, demystifying the different cuts, cooking methods, and techniques unique to each meat type - along with the side dishes that best complement them.

Bendra informacija apie: Recipes from an Italian Butcher: Roasting, Stewing, Braising

Prekės ID: 60094133
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,18 x 0,27 m, 0,3 kg
Leidykla: Phaidon Press Ltd
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Minced
Autorius: The Silver Spoon Kitchen
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2017

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Recipes from an Italian Butcher: Roasting, Stewing, Braising
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių