Tartine Bread: (Artisan Bread Cookbook, Best Bread Recipes, Sourdough Book)

Specifikacijos:
Autorius: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt, Eric Wolfinger
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2010
Prekės ID: 58962708
3520
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Birželio 5 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Birželio 5 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Birželio 5 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Birželio 6 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Birželio 6 d.

199

LP EXPRESS terminale

Birželio 6 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Birželio 6 d.

249

Pristatysime į namus

Birželio 6 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Birželio 7 d.

149

Smartpost terminale

Birželio 7 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Tartine Bread: (Artisan Bread Cookbook, Best Bread Recipes, Sourdough Book)

The Tartine Way - Not all bread is created equal "...The most beautiful bread book yet published..." - The New York Times Tartine - A bread bible for the home baker or professional bread-maker! It comes from Chad Robertson, a man many consider to be the best bread baker in the United States, and co-owner with Elizabeth Prueitt of San Francisco's Tartine Bakery. At 5 P.M., Chad Robertson's rugged, magnificent Tartine loaves are drawn from the oven. The bread at San Francisco's legendary Tartine Bakery sells out within an hour almost every day. Only a handful of bakers have learned the bread science techniques Chad Robertson has developed: To Chad Robertson, bread is the foundation of a meal, the center of daily life, and each loaf tells the story of the baker who shaped it. Chad Robertson developed his unique bread over two decades of apprenticeship with the finest artisan bakers in France and the United States, as well as experimentation in his own ovens. Readers will be astonished at how elemental it is. Bread making the Tartine Way: Now it's your turn to make this bread with your own hands. Clear instructions and hundreds of step-by-step photos put you by Chad's side as he shows you how to make exceptional and elemental bread using just flour, water, and salt. If you liked Tartine All Day by Elisabeth Prueitt, Chad's partner in work and life, and Flour Water Salt Yeast by Ken Forkish, you'll love Tartine Bread! Additional categories for this book include: Baking Books Baking Recipe Books Baking Cook Books Bread Recipe Books

Bendra informacija apie: Tartine Bread: (Artisan Bread Cookbook, Best Bread Recipes, Sourdough Book)

Prekės ID: 58962708
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Chronicle Books
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt, Eric Wolfinger
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2010

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Tartine Bread: (Artisan Bread Cookbook, Best Bread Recipes, Sourdough Book)
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių