Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Specifikacijos:
Autorius: Philip Hasheider
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 60097878
2439
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
4335
-
4999
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Birželio 6 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Birželio 6 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Birželio 6 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Birželio 7 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Birželio 7 d.

199

LP EXPRESS terminale

Birželio 7 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Birželio 7 d.

249

Pristatysime į namus

Birželio 7 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Birželio 10 d.

149

Smartpost terminale

Birželio 10 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
4335 6002
KATARATA
4999
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Trust The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making to ensure you get the most out of your beef, pork, venison, lamb, poultry, and goat. Absolutely everything you need to know about how to dress and preserve meat is right here. From slaughtering, to processing, to preserving in ways like smoking, salting, and making jerky, author Philip Hasheider teaches it all in step-by-step instructions and illustrations,which guide you through the entire process: how to properly secure the animal and then safely and humanely transforming the meat into future meals for your family. Along the way, you'll learn about different cuts of meat and learn how to process them into different products, like sausages and jerky. With The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making, you will quickly learn: How to make the best primal and retail cuts from an animalHow to field dress the most popular wild gameWhy cleanliness and sanitation are of prime importance for home processingWhat tools, equipment, and supplies are needed for home butcheringHow to safely handle live animals before slaughterImportant safety practices to avoid injuriesAbout the changes meat goes through during processingWhy temperature and time are important factors in meat processingHow to properly dispose of unwanted partsThe details of animal anatomyThe best meals are the ones you make yourself, why not extend this sentiment all the way to the meat itself?

Bendra informacija apie: Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Prekės ID: 60097878
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,18 x 0,23 m, 0,3 kg
Leidykla: Harvard Common Press,U.S.
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA, Knygynas Krisostomus, Minced
Autorius: Philip Hasheider
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.3
(162 pirkėjų įvertinimai)
-27%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Antradienį, gegužės 28 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4335 6002
Pardavėjas: KATARATA 4.6
(1562 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Birželio 3 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4999