Receptų knygos

(51)
Filtras
Pirkėjai įvertino: 4.7/5
19 736 įvertinimai. Žiūrėti visus
  4060
Į krepšelį

Take One Fish: The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating

Autorius: Josh Niland
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2021
  4299
Į krepšelį

Cocktail Garden: Botanical cocktails for every season

Autorius: Adriana Picker, Ed Loveday
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2017
  3250
Į krepšelį

Cinnamon and Salt: Cicchetti in Venice: Small Bites From the Lagoon City

Autorius: Emiko Davies
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2022
  3655
Į krepšelį

Dining In

Autorius: Alison Roman
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2019
851 / mėn.   6499
Į krepšelį

Finding Fire: Cooking at its most elemental Hardback

Autorius: Lennox Hastie
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2020
  3925
Į krepšelį

Lanka Food: Serendipity & Spice

Autorius: O Tama Carey
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2022
-25%
707 / mėn.   5398 7278
Į krepšelį

Miller's Daughter: Unusual Flours & Heritage Grains: Stories and Recipes from Hayden Flour Mills

Autorius: Emma Zimmerman
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2022
  4060
Į krepšelį

Nothing Fancy: Unfussy Food for Having People Over

Autorius: Alison Roman
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2019
  3790
Į krepšelį

Paon: Real Balinese Cooking

Autorius: Tjok Maya Kerthyasa, I Wayan Kresna Yasa
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2022
  3925
Į krepšelį

That Sounds So Good: 100 Real-Life Recipes for Every Day of the Week

Autorius: Carla Lalli Music
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2022
  4480
Į krepšelį

Whole Fish Cookbook: New ways to cook, eat and think Hardback

Autorius: Josh Niland
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2019
681 / mėn.   5199
Į krepšelį

New Feast: Modern Middle Eastern Vegetarian New edition

Autorius: Greg Malouf, Lucy Malouf
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2020
  2304
Į krepšelį

Halliday Pocket Wine Companion 2021: The 2021 guide to Australia's best value wines Hardback

Autorius: James Halliday
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2020
  3655
Į krepšelį

Beatrix Bakes

Autorius: Natalie Paull
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2020
799 / mėn.   6099
Į krepšelį

From Scratch: More than 200 handmade pantry essentials and other life-affirming kitchen miracles

Autorius: Fiona Weir Walmsley
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2022
812 / mėn.   6199
Į krepšelį

COOK: The Only Book You Need in the Kitchen CHARCOAL EDITION

Autorius: Karen Martini
Puslapių skaičius: 912
Leidimo metai: 2022
  2799
Į krepšelį

Chefs Host Christmas Too: A cook's guide to blitzing the holiday season

Autorius: Darren Purchese
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2018
  3925
Į krepšelį

Hot Chicken Project: Words plus Recipes | Obsession plus Salvation

Autorius: Aaron Turner
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2020
917 / mėn.   6999
Į krepšelį

Patisserie: Master the Art of French pastry Hardback

Autorius: Melanie Dupuis, Anne Cazor
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2016
  2709
Į krepšelį

Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets Hardback

Autorius: Emiko Davies
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2021
  2709
Į krepšelį

Natural Harry: Delicious Plant-Based Summer Recipes

Autorius: Harriet Birrell
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2021
-21%
536 / mėn.   10987 13985
Į krepšelį

Food of Vietnam: One Man's Journey to Find Heritage and Inspiration Through Cuisine

Autorius: Luke Nguyen
Puslapių skaičius: 368
Leidimo metai: 2013
-27%
  4578 6294
Į krepšelį

Punch: Drinks To Make Friends With

Autorius: Shaun Byrne, Nick Tesar
Puslapių skaičius: 128
Leidimo metai: 2020
  3250
Į krepšelį

Halliday Wine Companion 2022: The Bestselling and Definitive Guide to Australian Wine

Autorius: James Halliday
Puslapių skaičius: 760
Leidimo metai: 2021
  2709
Į krepšelį

Vegan With Bite: Because Taste Matters Hardback

Autorius: Shannon Martinez
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2020
  3250
Į krepšelį

Ferment For Good: Ancient Foods for the Modern Gut: The Slowest Kind of Fast Food

Autorius: Sharon Flynn
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2017
  4499
Į krepšelį

Grow Harvest Cook: From Artichokes to Zucchinis, gardening advice, storage tips and 280 delicious recipes Flexibind

Autorius: Meredith Kirton, Mandy Sinclair, Sue Stubbs, Susan Cadzow
Puslapių skaičius: 400
Leidimo metai: 2018
  2844
Į krepšelį

Snow Food: Warming Winter Alpine Dishes

Autorius: Lindor Wink
Puslapių skaičius: 232
Leidimo metai: 2023
  3899
Į krepšelį

Always Add Lemon: Recipes You Want to Cook | Food You Want to Eat

Autorius: Danielle Alvarez
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2020
-23%
542 / mėn.   7198 9438
Į krepšelį

Tonight's Dinner: Home Cooking for Every Day: Recipes From The Cook Up

Autorius: Adam Liaw
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2021
786 / mėn.   5999
Į krepšelį

Mabu Mabu: An Australian Kitchen Cookbook

Autorius: Nornie Bero
Puslapių skaičius: 216
Leidimo metai: 2022
-27%
  4698 6438
Į krepšelį

Slow Victories: A Food Lover's Guide To Slow Cooker Glory Flexibound

Autorius: Katrina Meynink
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2021
-28%
  4144 5773
Į krepšelį

Plan Buy Cook Book: Plan once, eat well all week

Autorius: Gaby Chapman, Jen Petrovic
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2020
  2980
Į krepšelį

Halliday Wine Companion 2023

Autorius: James Halliday
Puslapių skaičius: 752
Leidimo metai: 2022
786 / mėn.   5999
Į krepšelį

Tonight's dinner

Autorius: Adam Liaw
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2022
  2980
Į krepšelį

Smith & Daughters: A Cookbook (That Happens to be Vegan)

Autorius: Shannon Martinez, Mo Wyse
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2022
-26%
  4773 6528
Į krepšelį

How Wild Things Are: Cooking, Fishing and Hunting at the Bottom of the World Hardback

Autorius: Analiese Gregory
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2021
  3429
Į krepšelį

Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world

Autorius: Jenn Louis
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2020
  3790
Į krepšelį

Acquacotta: recipes and stories from tuscany's secret silver coast

Autorius: Emiko Davies
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2023
  3250
Į krepšelį

From Salt to Jam: Make Kitchen Magic With Sauces, Seasonings And More Flavour Sensations

Autorius: Katrina Meynink
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2023
  4060
Į krepšelį

Sweet Enough: A Baking Book

Autorius: Alison Roman
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2023
  2034
Į krepšelį

Halliday Pocket Wine Companion 2023: The 2023 Guide to Australia's Best Value Wines

Autorius: James Halliday
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2022
  3790
Į krepšelį

Malta: Mediterranean Recipes From The Islands

Autorius: Simon Bajada
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2023
  3790
Į krepšelį

Pasta et Al: The Many Shapes Of A Family Tradition

Autorius: Alec Morris
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2023
  4330
Į krepšelį

Dinner Party: A Chef's Guide to Home Entertaining

Autorius: Martin Benn, Vicki Wild
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2023
  4060
Į krepšelį

There's Always Room for Cheese: A Guide to Cheesemaking at Home

Autorius: Colin Wood
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2023
  4330
Į krepšelį

Sustain: Groundbreaking Recipes And Skills That Could Save The Planet

Autorius: Jo Barrett
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2023
  4600
Į krepšelį

Fish Butchery: Mastering The Catch, Cut And Craft

Autorius: Josh Niland
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2023
  3655
Į krepšelį

Halliday Wine Companion 2024

Autorius: James Halliday
Puslapių skaičius: 740, 744
Leidimo metai: 2023
  3655
Į krepšelį

CIBI: Simple Japanese-inspired Meals to Share with Family and Friends Hardback

Autorius: Meg Tanaka, Zenta Tanaka
Puslapių skaičius: 232
Leidimo metai: 2018

Florentine: The True Cuisine of Florence Hardback

Autorius: Emiko Davies
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2020

Halliday Wine Companion 2020: The bestselling and definitive guide to Australian wine

Autorius: James Halliday
Puslapių skaičius: 776
Leidimo metai: 2019

Tortellini at Midnight: and other heirloom family recipes from Taranto to Turin to Tuscany

Autorius: Emiko Davies
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2019

Beauty Chef: Delicious Food for Radiant Skin, Gut Health and Wellbeing Hardback

Autorius: Carla Oates
Puslapių skaičius: 344
Leidimo metai: 2016

Super Natural Simple: Whole-Food, Vegetarian Recipes for Real Life Paperback

Autorius: Heidi Swanson
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2021

Wild Meat: The complete guide to cooking game

Autorius: Ross O'Meara
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2023

Wild Drinks: The New Old World of Small-Batch Brews, Ferments and Infusions

Autorius: Sharon Flynn
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2022

Supernormal: Recipes Inspired by Tokyo, Shanghai, Seoul and Hong Kong Flexibind

Autorius: Andrew McConnell
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2023
Skolinantis 24000 €, sutartį sudarant 45 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 1054 €, metinė palūkanų norma - 41,15%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 000 €, sutarties sudarymo mokestis - 000 €, BVKKMN - 49,96%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 47430 €.