Receptų knygos

(16)
Filtras
Pirkėjai įvertino: 4.7/5
19 944 įvertinimai. Žiūrėti visus
Filtras
  2304
Į krepšelį

Water: A Comprehensive Guide for Brewers

Autorius: John Palmer, Colin Kaminski
Puslapių skaičius: 300
Leidimo metai: 2013
  1899
Į krepšelį

Prost!: The Story of German Beer

Autorius: Horst D. Dornbusch
Puslapių skaičius: 162
Leidimo metai: 1998
  2844
Į krepšelį

IPA: Brewing Techniques, Recipes & the Evolution of India Pale Ale

Autorius: Mitch Steele
Puslapių skaičius: 350
Leidimo metai: 2012
  2844
Į krepšelį

Designing Great Beers: The Ultimate Guide to Brewing Classic Beer Styles

Autorius: Ray Daniels
Puslapių skaičius: 404
Leidimo metai: 1998
  2304
Į krepšelį

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation

Autorius: Chris White, Jamil Zainasheff
Puslapių skaičius: 300
Leidimo metai: 2010
  2844
Į krepšelį

Modern Lager Beer: Techniques, Processes, and Recipes

Autorius: Jack Hendler, Joe Connolly
Puslapių skaičius: 300
Leidimo metai: 2024
  2844
Į krepšelį

How To Brew: Everything You Need to Know to Brew Great Beer Every Time Fourth Edition

Autorius: John J Palmer
Puslapių skaičius: 500
Leidimo metai: 2017
-28%
  4168 5802
Į krepšelį

Brewing Better Beer: Master Lessons for Advanced Homebrewers

Autorius: Gordon Strong
Puslapių skaičius: 336
Leidimo metai: 2011
  2304
Į krepšelį

For The Love of Hops: The Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops

Autorius: Stan Hieronymus
Puslapių skaičius: 326
Leidimo metai: 2012
  4099
Į krepšelį

Hooray for Craft Beer!: An Illustrated Guide to Beer

Autorius: Em Sauter, Em Sauter
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2022
513 / mėn.   10540
Į krepšelį

Crafting Brewery Culture: A Human Resources Guide for Small Breweries

Autorius: Gary Nicholas
Puslapių skaičius: 250
Leidimo metai: 2023
  4099
Į krepšelį

Wood & Beer: A Brewer's Guide

Autorius: Dick Cantwell, Peter Bouckaert
Puslapių skaičius: 400
Leidimo metai: 2016
667 / mėn.   5099
Į krepšelį

Historical Brewing Techniques: The Lost Art of Farmhouse Brewing

Autorius: Lars Marius Garshol
Puslapių skaičius: 400
Leidimo metai: 2020
-29%
  3832 5398
Į krepšelį

Gluten-Free Brewing: Techniques, Processes, and Ingredients for Crafting Flavorful Beer

Autorius: Robert Keifer
Puslapių skaičius: 300
Leidimo metai: 2022
  2304
Į krepšelį

Sacred and Herbal Healing Beers: The Secrets of Ancient Fermentation

Autorius: Stephen Harrod Buhner
Puslapių skaičius: 450
Leidimo metai: 1998

How To Brew: Everything You Need to Know to Brew Great Beer Every Time Fourth Edition

Autorius: John J Palmer
Puslapių skaičius: 500
Leidimo metai: 2017

Brewing Classic Styles: 80 Winning Recipes Anyone Can Brew

Autorius: Jamil Zainasheff, John Palmer
Puslapių skaičius: 200
Leidimo metai: 2007

Hooray for Craft Beer!: An Illustrated Guide to Beer

Autorius: Em Sauter, Em Sauter
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2022

American Sour Beer: Innovative Techniques for Mixed Fermentations

Autorius: Michael Tonsmeire, Vinnie Cilurzo
Puslapių skaičius: 400
Leidimo metai: 2014
Pirkite dabar ir mokėkite dalimis! Pavyzdžiui skolinantis 299€, sutartį sudarant 60 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 9,91€, metinė palūkanų norma - 19,80%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, bendra vartojimo kredito kainos metinė norma - 36,10%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 594,60€. Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.