Brewing Yeast and Fermentation

Specifikacijos:
Autorius: Christopher Boulton, David Quain
Puslapių skaičius: 672
Leidimo metai: 2006
Prekės ID: 80669000
21015
26018
-19%
Pardavėjas: Minced 4.3
Į krepšelį
923 / mėn.
Skolinantis 21015 , sutartį sudarant 45 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 923 , metinė palūkanų norma - 41,12%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 000 , sutarties sudarymo mokestis - 000 , BVKKMN - 49,77%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 41535 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 7005
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 11 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 11 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 11 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 12 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 12 d.

199

LP EXPRESS terminale

Liepos 12 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Liepos 12 d.

265

Pristatysime į namus

Liepos 12 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 15 d.

149

Smartpost terminale

Liepos 15 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Minced 4.3

Prekės aprašymas: Brewing Yeast and Fermentation

Now Available for the First Time in Paperback!This unique volume provides a definitive overview of modern and traditional brewing fermentation. Written by two experts with unrivalled experience from years with a leading international brewer, coverage includes all aspects of brewing fermentation together with the biochemistry, physiology and genetics of brewers' yeast. Brewing Yeast and Fermentation is unique in that brewing fermentation and yeast biotechnology are covered in detail from a commercial perspective.Now available for the first time in paperback, the book is aimed at commercial brewers and their ingredient and equipment suppliers (including packaging manufacturers). It is also an essential reference source for students on brewing courses and workers in research and academic institutions.Definitive reference work and practical guide for the industry. Highly commercially relevant yet academically rigorous. Authors from industry leading brewers.

Bendra informacija apie: Brewing Yeast and Fermentation

Prekės ID: 80669000
Kategorija: Ekonomikos knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: John Wiley and Sons Ltd
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Ekonomika
Pardavėjas: Minced
Autorius: Christopher Boulton, David Quain
Puslapių skaičius: 672
Leidimo metai: 2006

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Brewing Yeast and Fermentation
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių