Food and Beverage Magazine Guide to Restaurant Success - The Proven Process for Starting Any Restaurant Business From Scratch to Success: The Proven Process for Starting Any Restaurant Business From Scratch to Success

Specifikacijos:
Autorius: M Politz
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 66462586
0 € pristatymas nuo 30 € su kodu 724PRISTATYMAS
5499
Pardavėjas: KATARATA 4.6
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
5498
-
6257
Į krepšelį
720 / mėn.
Skolinantis 5499 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 720 , metinė palūkanų norma - 41,12%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 000 , sutarties sudarymo mokestis - 000 , BVKKMN - 49,77%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 6480 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 1833
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 19 d.

000

LP EXPRESS terminale

Liepos 20 d.

0 € pristatymas nuo 30 € su kodu 724PRISTATYMAS
219

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Liepos 19 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Liepos 19 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Liepos 20 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Liepos 20 d.

199

Atsiimkite Omniva paštomate

Liepos 22 d.

265

Pristatysime į namus

Liepos 22 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Liepos 23 d.

149

Smartpost terminale

Liepos 23 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
5498 7398
MOSHOP
6257
Pardavėjas: KATARATA 4.6
  • 81% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Food and Beverage Magazine Guide to Restaurant Success - The Proven Process for Starting Any Restaurant Business From Scratch to Success: The Proven Process for Starting Any Restaurant Business From Scratch to Success

A complete how-to guide with ALL you need to know to open and run a successful restaurant. Each month, countless new restaurants open their doors as others fail. Despite continuing industry growth, many new restaurants struggle to succeed. Even established restaurants are challenged to stay open. These businesses may have great food and amazing service, yet some still face uncertain futures. Now, help has arrived for restaurant owners and managers! Food and Beverage Magazine's Guide to Restaurant Success is written by an industry expert who has opened numerous restaurants and provided valuable restaurateur guidance in the role of a trusted consultant. This restaurant success guide provides vital information on how to protect the significant investment-sometimes ranging from $250,000 to $425,000-that's required to open a restaurant and keep it running during the first six months. Author Michael Politz started his career with an ice cream business and went on to found a number of restaurants, a frozen food distribution business, a restaurant consulting service, and a respected online magazine for the food and beverage industry. Politz shares his extensive knowledge gained through both success and failure. With his indispensable guide, you can easily double-check to make sure you're doing things right. Get guidance from a restaurant owner's handbook of what to do and not do Refer to handy tips and checklists that help you launch your business Discover insight into the triumphs of Wolfgang Puck, Bobby Flay, Emeril Lagasse, and more Gain food industry knowledge with a comprehensive restaurant how-to guide Whether you want to open a burger joint or a fine dining restaurant, this advice-filled resource will help you cover all the details that make a difference. You'll be better prepared before, during, and after your restaurant launch! Set your establishment up for rave reviews with Food and Beverage Magazine's Guide to Restaurant Success.

Bendra informacija apie: Food and Beverage Magazine Guide to Restaurant Success - The Proven Process for Starting Any Restaurant Business From Scratch to Success: The Proven Process for Starting Any Restaurant Business From Scratch to Success

Prekės ID: 66462586
Kategorija: Ekonomikos knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: John Wiley & Sons Inc
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Ekonomika
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA, Minced, MOSHOP
Autorius: M Politz
Puslapių skaičius: 208
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Food and Beverage Magazine Guide to Restaurant Success - The Proven Process for Starting Any Restaurant Business From Scratch to Success: The Proven Process for Starting Any Restaurant Business From Scratch to Success
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.3
(264 pirkėjų įvertinimai)
-25%
0 €

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 24 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5498 7398
Pardavėjas: MOSHOP 4.2
(3 pirkėjų įvertinimai)
0 €

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Liepos 19 d.

000
Galimi pristatymo būdai
6257